Ierland

Hoe u overtochten vanuit Ierland naar Eiland van Man kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Ierland en Eiland van Man, met een gecombineerde 3 afvaarten per week. Steam Packet biedt 2 routes, Belfast naar Douglas gaat 2 keer per week & Dublin naar Douglas ongeveer 1 keer per week.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Ierland naar Eiland van Man.

Ierland Eiland van Man Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ierland naar Eiland van Man

Over Ierland:

Ierland is een eiland in de Noord Atlantische Oceaan, ten westen van Groot Brittannië. Ierland is opgesplitst in de Ierse Republiek en Noord-Ierland, welke deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

De regio heeft een divers landschap met bergen langs de kustlijn en laagvlaktes landinwaarts. Met 3 Werelderfgoedgebieden is Ierland's uitmuntende natuur erg interessant voor vele toeristen.

Over Eiland van Man:

Het eiland Man is een Brits Kroonbezit gelegen tussen Groot Brittannië en Ierland.

De charmante stadjes en dorpen, stenen kerken, historische kastelen en forten doen een reis naar Man voelen alsof u terug in de tijd reist. De 160 kilometer lange kustlijn en zandstranden, die in contrast staan met rotsachtige klippen, maken van uw verblijf een unieke ervaring.