Duitsland

Hoe u overtochten vanuit Duitsland naar Letland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Duitsland en Letland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Stena Line. De Travemunde naar Liepaja ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 20 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Duitsland Letland overtocht tussen Travemunde and Liepaja.

Duitsland Letland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Duitsland naar Letland

Over Duitsland:

Duitsland is een land in Centraal-Europa en is de voornaamste economische en politieke macht in Europa. De grootste stad is hoofdstad Berlijn.

Het stereotyperende in verband brengen van Duitsland met bier heeft voornamelijk te maken met de Beierse cultuur terwijl Duitsland in zijn geheel een gevarieerd land met vele historische regio's, ontspannen sfeer en internationale culturen is. De diversiteit is ook te zien in het landschap; een lange kustlijn in het noorden en de alpen in het zuiden.

Over Letland:

Letland is een Europees land aan de Oostzee en wordt begrensd door Estland in het noorden, Rusland in het oosten, Wit-Rusland in het zuidoosten en Litouwen in zuiden.

Letland is een zeer compact land en heeft 500 km aan zandstrand, niet ver gelegen van zowel historische stadjes met barok en jugendstil gebouwen evenals hoofdstad Riga en 6 UNESCO werelderfgoederen.