Vergelijk overtochten van Drawaqa Island naar Fiji
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Drawaqa Island

Drawaqa Island, plaatselijk bekend als 'Barefoot Manta Island', is onderdeel van de zuidelijke Yasawa Group in het westen van Fiji.

Als de lokale naam al doet vermoeden, de aangrenzende zeeën van het eiland zijn huis naar een overvloed aan mantaroggen en ongeveer 7.000 soorten vissen met heldere koraalriffen net buiten de kust.

Het eiland biedt ook meer dan een dozijn duikstekken met verschillende moeilijkheidsgraden en tal van snorkelen plekjes, zodat u kunt genieten van het kristalheldere water en kleurrijke mariene leven of je nu een beginner of een doorgewinterde professional bent.

Een wandeling langs een van de paden in het binnenland neemt je mee door gastvrije lokale gemeenschappen en dichtbeboste gebieden en, uiteraard, een spectaculair uitzicht op de kust.

Drawaqa Island ferry terminal is gelegen aan de noordkust en biedt dagelijks afvaarten naar Denarau op het eiland Viti Levu, meestal aangeduid als het Fijische 'vasteland'.

Veerboten van Drawaqa Island naar Fiji

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking