Vergelijk overtochten van Dominicaanse Republiek naar Porto Rico
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is de tweede grootste land in het Caribisch gebied, en deelt het eiland met Haïti in het westen.

Met de meest diverse terreinen van de Cariben, de Dominicaanse Republiek heeft iets voor iedereen, van sensatie zoekers naar fun-in-the-zonaanbidders. Op de een dag kunt u wandelen door dichte regenwoud en de volgende dag zult in staat zijn om van de stralen op een poederachtige witte strand te genieten. Nog een van de topattracties van het land is de ruime keuze van uitstekende golfbanen het hele jaar.

Het eiland heeft een aantal indrukwekkende onderscheidingen waaronder hoogste punt van het Caribisch gebied en het grootste meer, evenals de eerste kathedraal van Amerika, het kasteel en het klooster in Santo Domingo's koloniale zone, dus er is genoeg te zien en te doen in dit prachtige land.

De primaire haven van de Dominicaanse Republiek is te vinden in de hoofdstad Santo Domingo, aan de zuidkust, wordt bediend door een groot netwerk van wegen, waaronder de DR-1 snelweg. De haven is een handige toegangspoort naar het naburige eiland land van Puerto Rico naar het oosten, met frequente wekelijks afvaarten naar San Juan, aan de noordkust.

Veerboten van Dominicaanse Republiek naar Porto Rico

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.