Vergelijk overtochten van België naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over België

Meertalige en multiculturele België grenst aan Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en de Noordzee.

België is hoofdzakelijk samengesteld uit drie gebieden: Vlaanderen, het Vlaams Nederlands taalgebied in het noordelijke deel van het land, Wallonië, het Franstalige regio in het zuiden, en de hoofdstad Brussel, ingeklemd in het centrum.

De misleide stereotype van België is dat het een saai land is, maar hoe kan dit waar zijn van een land die beroemd is voor bier, mosselen, chocolade, wafels en patat met mayonaise?

De hoofdstad Brussel is één van de meest multiculturele steden van Europa, en de introductie van de Eurostar, een ongelooflijk populaire stedentrip bestemming. Het land is meer dan alleen de hoofdstad en beschikt over verbazingwekkende kunstgeschiedenis en meer dan 60 UNESCO erfgoed.

België biedt een uitstekende toegangspoort voor reizen naar het noorden van Engeland of daarbuiten vanaf het vasteland van Europa, waarbij u de kloksnelheid onnodige snelweg mijl rijden voorkomt. De veerdiensten zijn het hele jaar relatief frequent en het mooie sfeer aan boord zorgt voor eenvoudige stress-vrij reis.

Over Engeland

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.

Veerboten van België naar Engeland

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking