Frederikshavn

Hoe boekt u een Veerboot naar Frederikshavn

Met Direct Ferries vergelijkt u alle veerdiensten naar Frederikshavn in Denemarken zodat u het best mogelijke tarief voor uw overtocht vindt.

Met onze vergelijkingstool vergelijkt u snel en eenvoudig alle veerdiensten naar Frederikshavn, waaronder dienstregelingen en tarieven.

Het is werkelijk makkelijk om te besparen op uw overtocht naar Frederikshavn met directferries.nl. Het enige wat u hoeft te doen is uw vertrekplaats, ferry route en het aantal passagiers op de ferry naar Frederikshavn te selecteren en op zoek te klikken.

Veerboten naar Frederikshavn

Klik voor Kaart

Veerboot naar Frederikshavn Alternatieven

Frederikshavn Veerdiensten

 • DFDS Seaways Oslo naar Frederikshavn
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line Goteborg naar Frederikshavn
  • 5 Afvaarten / Dag 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Frederikshavn klantenrecensies

 • "Dubbele afschrijving"

  LET OP: Dit is geen review maar een bericht naar Direct ferrie's, betreffende een dubbele afschrijving van de veerbootkosten van Gotenburg naar Frederikshaven. Dit blijkt de enige communicatie lijn met Direct Ferries te zijn. De klantenservice-link wekt niet meer. Per abuis blijk ik op 18 juli 2x geboekt te hebben, terwijl ikzelf het idee te hebben dat de boeking niet gedaan was vanaf mijn mobielnummer, aangezien er een vingerafdrukverificatie gevraagd werd en ik deze niet op mijn mobiel heb. Gelukkig bleek op 22 juli, aan de balie van StenaLine in Gotenburg bleek dat er boeking was gedaan en betaald. Zodat ik de volgende dag, met de nachtboot mee kon naar Frederikshaven. Echter de som van € 95,50 is 2 x afgeschreven.(zie onder) Dubbele afschrijving Creditcart Direct Ferries Ltd, 12th Floor Portland House, Bressenden Place, London, SW1E 5RS, United Kingdom DIRECTF*DFP129274342 LONDON EC4Y 8 GB 18 jul. | 08:51:52 € 95,50 Af Commuter Transportation Online GB H.A.G. DE JONG **** - 5369 DIRECTF*DFP129274342 LONDON EC4Y 8 GB 18 jul. | 08:46:17 € 95,50 Af Commuter Transportation Online GB H.A.G. DE JONG **** - 5369 Kunt u ervoor zorgen dat EEN afschrijving terugbetaald, van € 95,50, wordt op rekening nummer NL26 ASNB 0708 1557 90 tnv H. de Jong Vertrouwede erop dat e.e.a. goed geregeld wordt Met vriendelijke groeten. H. de Jong Tel. 0616116902 Sara de Bronovoland 37 1705MD Heerhugowaard

  'Herman de Jong' reisde per boot Veerboot naar Frederikshavn met Stena Line

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle en confotabele verbinding tussen Zweden en Denemarken"

  Snelle en confortabele verbinding tussen Zweden en Denemarken. Je moet je echter te lang op voorhand aanmelden. (1uur, kan volgens mij zeker korter).

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Danica

  Lees meer Lees minder
 • "Recentie"

  Het was een aangename tocht

  'Anonieme' reisde per boot Veerboot naar Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht goteborg-frederikshaven"

  Bevestiging per mail gekregen. Niet helemaal duidelijk waar ik de kaarten moest halen. Bleek ook niet nodig. Uitgeprinte mail aan loket laten zien was genoeg. Voor onze hond hadden we ook betaald, helaas is hij tijdens onze vakantie overleden. Gevraagd of we het geld wat we voor hem hadden betaald terug konden krijgen maar dat kon niet. Dat vond ik teleurstellend gezien de omstandigheden.

  'Ingrid' reisde per boot Veerboot naar Frederikshavn met Stena Line aan boord de Stena Jutlandica

  Lees meer Lees minder