COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries verzorgt veerdiensten van en naar de eilanden Shikoku en Kyushu in het zuiden van Japan. De veerboten van Uwajima-Unyu Ferries varen tussen de havens van Yawatahama, Beppu en Usuki.

Uwajima-Unyu Ferries werd opgericht in 1884 en biedt een alternatief voor de lange autoreis tussen Shikoku en Kyushu.

De overtocht tussen Yawatahama en Beppu duurt gemiddeld 2 uur en 50 minuten, terwijl de overtocht tussen Yawatahama en Usuki ongeveer 2 uur en 25 minuten in beslag neemt. Beppu is een populaire vakantiebestemming die bekend staat om haar warmwaterbronnen.

Uwajima-Unyu Ferries maakt gebruik van 4 hypermoderne veerboten: Akatsukimaru, Oita, Ehime en Sakura. Aan boord van deze veerboten is ruimte voor 485 tot 610 passagiers en meer dan 145 auto's. Het nieuwste schip binnen de vloot is de Akatsukimaru. Dit schip werd in 2014 te water gelaten en beschikt over ruime lounges, massagestoelen, iPad-verhuurservice, WiFi en een winkel waar u souvenirs en alcoholische dranken kunt kopen.

Uwajima-Unyu Ferries is altijd een uitstekende keuze voor uw reizen naar Shikoku en Kyushu.

Direct Ferries biedt Uwajima-Unyu Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Uwajima-Unyu Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Uwajima-Unyu Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Uwajima-Unyu Ferries routes en havens

Aan boord Uwajima-Unyu Ferries

Alle Uwajima-Unyu Ferries routes