Uwajima-Unyu Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Uwajima-Unyu Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries verzorgt veerdiensten van en naar de eilanden Shikoku en Kyushu in het zuiden van Japan. De veerboten van Uwajima-Unyu Ferries varen tussen de havens van Yawatahama, Beppu en Usuki.

Uwajima-Unyu Ferries werd opgericht in 1884 en biedt een alternatief voor de lange autoreis tussen Shikoku en Kyushu.

De overtocht tussen Yawatahama en Beppu duurt gemiddeld 2 uur en 50 minuten, terwijl de overtocht tussen Yawatahama en Usuki ongeveer 2 uur en 25 minuten in beslag neemt. Beppu is een populaire vakantiebestemming die bekend staat om haar warmwaterbronnen.

Uwajima-Unyu Ferries maakt gebruik van 4 hypermoderne veerboten: Akatsukimaru, Oita, Ehime en Sakura. Aan boord van deze veerboten is ruimte voor 485 tot 610 passagiers en meer dan 145 auto's. Het nieuwste schip binnen de vloot is de Akatsukimaru. Dit schip werd in 2014 te water gelaten en beschikt over ruime lounges, massagestoelen, iPad-verhuurservice, WiFi en een winkel waar u souvenirs en alcoholische dranken kunt kopen.

Uwajima-Unyu Ferries is altijd een uitstekende keuze voor uw reizen naar Shikoku en Kyushu.

Direct Ferries biedt Uwajima-Unyu Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Uwajima-Unyu Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Uwajima-Unyu Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Uwajima-Unyu Ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking