Turku
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Turku - Kapellskar

Veerboot van Turku naar Kapellskar

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Turku en Kapellskar. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Tallink Silja. Turku Kapellskar veerboten kosten tussen €52 en €192, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Turku Kapellskar veerboten.

Turku Kapellskar Veerboot Tijden

De eerste Turku Kapellskar veerboot vertrekt meestal vanuit Turku rond 18:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:15.

Hoe lang is de veerboot van Turku naar Kapellskar?

Turku Kapellskar Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 12u 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 10u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Turku Kapellskar Veerboot Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Turku naar Kapellskar. Deze afvaarten worden verzorgd door Tallink Silja. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Turku Kapellskar Veerboot Prijzen

Turku Kapellskar veerboot prijzen variëren tussen €52* en €192*. De gemiddelde prijs is €101*. De goedkoopste Turku Kapellskar veerboot prijzen beginnen vanaf €45*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €67*. De gemiddelde prijs voor een auto is €162*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Turku naar Kapellskar?

De afstand tussen Turku en Kapellskar is ongeveer 358,5 km of 193,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Turku Kapellskar veerboot?

Ja, Tallink Silja laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Turku en Kapellskar. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Turku en Kapellskar.

Kan ik te voet reizen van Turku naar Kapellskar?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Tallink Silja tussen Turku en Kapellskar.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Turku naar Kapellskar?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Turku naar Kapellskar.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Finland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Turku - Kapellskar Route-overzicht
Land van vertrek Finland
Land van bestemming Zweden
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Tallink Silja
Gemiddelde prijs 128 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 12h 29m
Snelste Zeiltijd 10h 45m
Eerste veerboot 18:30
Laatste veerboot 20:15
Afstand 193 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Turku naar Kapellskar?

De reistijd per veerboot van Turku naar Kapellskar is ongeveer 10h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Turku naar Kapellskar?

De prijs van de ferry overtocht van Turku naar Kapellskar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Turku naar Kapellskar is 194 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Turku naar Kapellskar?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Turku naar Kapellskar en dat is
  • Tallink Silja

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Turku naar Kapellskar?

Boek overtochten van Turku naar Kapellskar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Turku en Kapellskar?

De afstand van Turku naar Kapellskar is ongeveer 193 zeemijlen.

Turku Gids

De stad Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland, aan de monding van de rivier de Aura. Turku werd gesticht in de dertiende eeuw en is daarmee de oudste stad van Finland. Turku was tussen 1809 en 1812 de hoofdstad van Finland en bleef tot de jaren veertig van de negentiende eeuw tevens de dichtsbevolkste stad van het land.

Vandaag de dag is Turku nog steeds een belangrijk zakencentrum voor Noord-Europa. De stad is bepalend geweest voor de geschiedenis van Finland. In 2011 was Turku samen met de Estlandse hoofdstad Tallinn de Culturele Hoofdstad van Europa.

Turku is een belangrijke vracht- en passagiershaven. Jaarlijks wordt de haven bezocht door meer dan drie miljoen passagiers die gebruikmaken van veerdiensten naar Stockholm en Mariehamn.


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


Turku naar Kapellskar Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Tallink Silja Line 18:30 07:00 12 uur 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.