Tigerline Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tigerline Ferry

Tigerline Ferry

Tigerline Ferry is een Thaise veerbootmaatschappij die de westkust van het Thaise vasteland verbindt met populaire toeristische eilanden zoals Ko Phi Phi, Phuket, Ko Lanta en Ko Lipe in de Andamanse Zee.

De veerdiensten van Tigerline Ferry zijn vooral gericht op backpackers en andere toeristen die willen kennismaken met de mooiste plekken van Thailand. Tigerline Ferry verzorgt overtochten naar een groot aantal bekende eilanden. Zo trekt Ko Phi Phi in het hoogseizoen maar liefst 10.000 bezoekers per dag.

Tigerline beschikt over de snelle veerboten Nateesub, Nateethong, Sangsuree en Sangsiri. Deze vaartuigen hebben allemaal voldoende capaciteit voor 180 passagiers. Tijdens de overtocht kunt u ontspannen in de cabine met airco of op het bovendek genieten van de Thaise zon. Bovendien zijn aan boord verse lunches en versnaperingen verkrijgbaar.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Tigerline Ferry raadplegen en Tigerline Ferry veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Tigerline Ferry ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Tigerline Ferry routes

Tigerline Ferry routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.