Thessaloniki
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Thessaloniki naar Mykonos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Thessaloniki en Mykonos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Thessaloniki Mykonos veerboten.

Thessaloniki Mykonos Veerboot Tijden

Thessaloniki Mykonos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Thessaloniki rond 21:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 22u-5m.

Thessaloniki Mykonos Veerboot Prijzen

Thessaloniki Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €99* en €765*. De gemiddelde prijs is €340*. De goedkoopste Thessaloniki Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €98*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €236*. De gemiddelde prijs voor een auto is €632*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Thessaloniki naar Mykonos?

De afstand tussen Thessaloniki en Mykonos is ongeveer 307,5 mijl (494,8 km) of 267,2 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Thessaloniki Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Thessaloniki en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Thessaloniki en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Thessaloniki naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Thessaloniki en Mykonos.

Thessaloniki Mykonos Veerdienst schema's

 • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Thessaloniki - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 433 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 22h 5m
Eerste veerboot 21:00
Afstand 267 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Thessaloniki naar Mykonos?

  De reistijd per veerboot van Thessaloniki naar Mykonos is ongeveer 22h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Thessaloniki naar Mykonos?

  De prijs van de ferry overtocht van Thessaloniki naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thessaloniki naar Mykonos is 349 €. Prijs exclusief boekingskosten.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Thessaloniki naar Mykonos?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Thessaloniki naar Mykonos en dat is
  • Hellenic Seaways
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thessaloniki naar Mykonos?

  Boek overtochten van Thessaloniki naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Thessaloniki naar Mykonos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Thessaloniki naar Mykonos reizen met
  • Hellenic Seaways
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Thessaloniki naar Mykonos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Thessaloniki naar Mykonos reizen met
  • Hellenic Seaways
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Thessaloniki naar Mykonos?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Thessaloniki en Mykonos?

  De afstand van Thessaloniki naar Mykonos is ongeveer 267 zeemijlen.

Thessaloniki Gids

De tweede grootste stad in Griekenland is Thessaloniki dat is ook de hoofdstad van de Macedonische regio van het land. De stad ligt aan de noordelijke rand van de Golf van Thessaloniki en wordt begrensd door de berg Chortiatis naar het zuidoosten en de Golf in het oosten. De stad werd gesticht door Cassander van Mecedon in 315 voor Christus en ging over tot een belangrijke stad tijdens de Romeinse tijd geworden toen het werd de tweede grootste en rijkste stad van het Byzantijnse Rijk. De stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in de erkenning van de vele Byzantijnse monumenten in de stad die de Paleochristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki bevat. Ook in de stad zijn een aantal Romeinse, Ottomaanse en Sefardische Joodse monumenten. Thessaloniki wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Griekenland en heeft vele theaters en podia. Belangrijkste theaters van de stad, gerund door het Nationaal Theater van Noord-Griekenland, die werd opgericht in 1961, onder meer het theater van de Society of Macedonische Studies, waar het National Theatre is gebaseerd, de Koninklijke Schouwburg (Vasiliko Theatro), Moni Lazariston, en de Aarde Theater en Bos Theater, zowel amphitheatrical openluchttheaters uitzicht op de stad.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Varthi via Lemnos, Lesbos en Chios en vervolgens naar Kavala. Passagiersfaciliteiten in de haven zijn onder andere wachtkamers, cafés, informatiebalies en openbare telefoons.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.