stena_line_stena_vision

Stena Vision

Verzorgd door Stena Line op de route Gdynia Karlskrona

Stena Vision heeft een capaciteit van ongeveer 1700 passagiers en 460 auto's. Faciliteiten aan boord omvatten o.a. een à la carte restaurant, the Taste buffet restaurant, een winkel, bars, een spa en tal van leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd tijdens het hoogseizoen.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een ruime keuze aan en-suite hutten variërend van standaard 2-persoons binnenhutten tot suites met prachtige uitzichten. Alle hutten zijn voorzien van DUX matrassen.

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over vele bars en restaurants, verdeeld over 3 dekken. Het stijlvolle 'Riva bar' opp dek 9 serveert zowel dranken als maaltijden, geïnspireerd door de Italiaanse keuken. Op dek 9 vindt u ook het buffetrestaurant 'Taste' waar u een all-inclusive ontbijt of diner buffet kunt krijgen. 'S nachts biedt 'Taste' een uitgebreide Scandinavische buffet met verse salades, warme en koude gerechten, snacks, bier, wijn, frisdranken en diverse desserts. 'Metropolitan' à la carte restaurant serveert Poolse en Zweedse seizoensgebonden gerechten. Snacks worden geserveerd in het zelfbedieningsrestaurant 'Food City', met TV schermen waar je films en sportevenementen kan kijken. 'Barista Coffee Bar' serveert een ruime keuze aan Italiaanse sandwiches, salades, snoep en alcoholische dranken en warme dranken. De ruime 'C-View bar' op dek 10 serveert heerlijke drankjes en cocktails. De Sun deck bar op dek 11 heeft een prachtige uitzicht op zee, en serveert bier, wijn, alcoholische dranken, ijs, snacks en gegrilde gerechten.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord van de Stena Vision bevindt zich op dek 8. In de overzichtelijke winkel vindt u breed scala aan producten variërend van souvenirs tot parfums, cosmetica en wijn, tegen betaalbare prijzen.

Extra faciliteiten aan boord

De Stena Vision is voorzien van de Nordic Season Spa & wellness-centrum met een sauna, een warm bad, een verfrissende 'regenbui' en professionele schoonheidsbehandelingen. Aan boord zijn er ook verschillende WiFi-hotspots, en computers met internettoegang in de Internet Lounge.

Reizen met kinderen

Het schip beschikt over een aparte speelruimte voor kinderen en tal van leuke activiteiten tijdens het hoogseizoen.

Toegankelijkheid

Het schip beschikt over speciale aangepaste hutten. Alle dekken zijn per lift bereikbaar.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Stena Vision gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Stena Vision Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip