Songserm
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Songserm

Songserm

Songserm introduceerde als eerste rederij veerroutes over de Golf van Thailand. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen de zuidelijke provincie Chumphon en de schitterende eilanden Koh Samui, Koh Pha Ngan en Koh Tao.

Naast veerdiensten verzorgt Songserm ook goedkope bus- en treinreizen van Bangkok naar Chumphon. Songserm opereert op basis van een handige dienstregeling en is daardoor zeer populair onder backpackers. Veel toeristen gebruiken de tussenstop in Nathon op Koh Samui om hun visums te verlengen bij het plaatselijke immigratiekantoor.

De veerboten van Songserm zijn veilig en modern, met ruimte voor een groot aantal passagiers. De boten beschikken over lounges met airco en een ruim buitendek. Op het benedendek bevinden zich snackbars en televisies.

Songserm brengt passagiers naar de mooiste eilanden van Thailand. Het eiland Koh Pha Ngan staat bekend om haar vollemaansfeesten en is een echt paradijs voor feestgangers. De sfeer op Koh Samui is iets exclusiever met luxe wellnesshotels en uitstekende restaurants. Koh Tao kent geweldige plekken om te duiken en een adembenemend mooie jungle.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Songserm bekijken en Songserm veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Songserm bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Songserm routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.