Seatran Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Seatran Ferry

Seatran Ferry

Seatran Ferry is een Thaise ferry maatschappij die regelmatig hogesnelheids-overtochten aanbiedt over de Golf van Thailand naar verschillende bestemmingen, waaronder Donsak naar Koh Samui en Donsak naar Koh Phangan. Ze bieden ook een busdienst voor passagiers die reizen tussen het stadscentrum van Surat Thani en de Donsak-pier.

Seatran Ferry heeft een vloot van 5 boten. Discovery Ship 1 en 2 kunnen tot 275 passagiers vervoeren, terwijl Discovery Ship 5 tot 301 passagiers in één enkele reis kan vervoeren. Elke veerboot is uitgerust met vele faciliteiten, waaronder tv-lounges met airconditioning, winkels, merchandise-diensten en een zitgedeelte buiten. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door een ervaren team die je een veilige en comfortabele reis garanderen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Seatran Ferry bekijken en Seatran Ferry veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Seatran Ferry bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Seatran Ferry routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.