Salerno
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Salerno - Procida

Veerboot van Salerno naar Procida

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Salerno en Procida. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Alicost. Salerno Procida veerboten kosten tussen €60 en €176, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Salerno Procida veerboten.

Salerno Procida Veerboot Tijden

De eerste Salerno Procida veerboot vertrekt meestal vanuit Salerno rond 07:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 07:50.

Hoe lang is de veerboot van Salerno naar Procida?

Salerno Procida Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Salerno Procida Veerboot Prijzen

Salerno Procida veerboot prijzen variëren tussen €60* en €176*. De gemiddelde prijs is meestal €118*. De goedkoopste Salerno Procida veerboot prijzen beginnen vanaf €30*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €118*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Salerno naar Procida?

De afstand tussen Salerno en Procida is ongeveer 80,5 km of 43,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Salerno Procida ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Salerno en Procida.

Kan ik te voet reizen van Salerno naar Procida?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alicost tussen Salerno en Procida.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Salerno naar Procida?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Salerno naar Procida.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Salerno - Procida Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Alicost
Gemiddelde prijs 150 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 3h 25m
Eerste veerboot 07:50
Afstand 43 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Salerno naar Procida?

De reistijd per veerboot van Salerno naar Procida is ongeveer 3h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Salerno naar Procida?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Salerno naar Procida en dat is
  • Alicost

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Salerno naar Procida?

Boek overtochten van Salerno naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Salerno Gids

De Italiaanse stad Salerno ligt aan de Golf van Salerno aan de Tyrrheense Zee, en is de hoofdstad van de Salerno regio van Italië, en ligt dicht bij de kust van Amalfi. De stad staat bekend als de thuisbasis van de eerste medische school in de wereld, de Schola Medica Salernitana. De stad, die is het culturele centrum van de regio is populair bij bezoekers die genieten van een wandeling rond de stad nemen in de prachtige bezienswaardigheden, waarvan vele liggen dicht bij het centrum van de stad. De stad wordt gekenmerkt door mooie verkeersvrije straat, grote pleinen en mooie winkels.

De stad is gelegen in het centrum van een geografische driehoek bijgenaamd de VVV Driehoek van de 3 P's, waarvan de hoeken te nemen in de steden van Pompeii, Paestum en Positano. Vanwege dit zijn er vele bezienswaardigheden, waaronder de Lungomare Trieste (Trieste boulevard), het Castello di Arechi (Arechi's Castle), de Duomo (de kathedraal) en het Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (het Educatief Museum van de Salernitan Medisch School).


Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


Salerno naar Procida Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Alicost 07:50 11:15 3 uur 25 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.