Salerno
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Salerno naar Procida Veerboot

Er zijn ongeveer 6 wekelijkse afvaarten tussen Salerno en Procida. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Alicost. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Salerno Procida veerboten.

Salerno Procida Veerboot Tijden

Salerno Procida vertrekt meestal vanuit Salerno om ongeveer 07:50. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3u25m.

Salerno Procida Veerboot Prijzen

Salerno Procida veerboot prijzen variëren tussen €64* en €189*. De gemiddelde prijs is €131*. De goedkoopste Salerno Procida veerboot prijzen beginnen vanaf €59*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €131*. De gemiddelde prijs voor een auto is €571*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Salerno naar Procida?

De afstand tussen Salerno en Procida is ongeveer 80,5 km of 43,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Salerno Procida ferry?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Salerno en Procida.

Kan ik te voet reizen van Salerno naar Procida?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alicost tussen Salerno en Procida.

Salerno Procida Vaarschema's

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Salerno naar Procida. Kom later terug voor updates.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Salerno - Procida Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Alicost
Gemiddelde prijs 138 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 3h 25m
Eerste veerboot 07:50
Afstand 43 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Salerno naar Procida?

  De reistijd per veerboot van Salerno naar Procida is ongeveer 3h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Salerno naar Procida?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Salerno naar Procida en dat is
  • Alicost
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Salerno naar Procida?

  Boek overtochten van Salerno naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Salerno Gids

De Italiaanse stad Salerno ligt aan de Golf van Salerno aan de Tyrrheense Zee, en is de hoofdstad van de Salerno regio van Italië, en ligt dicht bij de kust van Amalfi. De stad staat bekend als de thuisbasis van de eerste medische school in de wereld, de Schola Medica Salernitana. De stad, die is het culturele centrum van de regio is populair bij bezoekers die genieten van een wandeling rond de stad nemen in de prachtige bezienswaardigheden, waarvan vele liggen dicht bij het centrum van de stad. De stad wordt gekenmerkt door mooie verkeersvrije straat, grote pleinen en mooie winkels.

De stad is gelegen in het centrum van een geografische driehoek bijgenaamd de VVV Driehoek van de 3 P's, waarvan de hoeken te nemen in de steden van Pompeii, Paestum en Positano. Vanwege dit zijn er vele bezienswaardigheden, waaronder de Lungomare Trieste (Trieste boulevard), het Castello di Arechi (Arechi's Castle), de Duomo (de kathedraal) en het Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (het Educatief Museum van de Salernitan Medisch School).


Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.