COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Rusland

Rusland heeft uitgebreide Arctische Oceaan en Noord-Stille Oceaan kustlijnen, evenals kleinere kustlijnen aan de Oostzee, de Zwarte en de Kaspische Zee. Rusland wordt begrensd door Noorwegen en Finland in het noordwesten , Estland, Letland, Wit-Rusland en Oekraïne in het westen, Georgië en Azerbeidzjan in het zuidwesten, Kazachstan, China en Mongolië in het zuiden, en China en Noord-Korea in het zuidoosten.

Europees Rusland strekt zich uit van de grens van de staten van Wit-Rusland en Oekraïne naar de Oeral, meer dan 600 mijl ten oosten van Moskou, zelfs zonder de rest van de Russische Federatie, vormt het het grootste land van Europa. Rusland was ook voor vele jaren , een van de moeilijkste om te bezoeken, en is tegenwoordig veel toegankelijker, en hoewel accommodatie moet vaak vooraf gereserveerd worden, onafhankelijk reizen is steeds een optie. Niettemin, Moskou en St. Petersburg BLIJVEN de makkelijkste plaatsen om te bezoeken.

Rusland is een land van sneeuw en dodelijke winters, maar ook die van rivieren meanderen over weiden en een midzomer zon die nooit ondergaat. De mensen, in de woorden van een Russisch spreekwoord, ‘houden ervan om te lijden', maar ook van feesten. Rusland ook een ontwapenend en onvergetelijk land.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 4 Afvaarten / Week 14 uur
  • Prijsaanvraag
  • 1 Afvaart / Week 25 uur
  • Prijsaanvraag

Rusland klantenrecensies

 • "Mooie ervaring"

  Het was de eerste keer dat we met de ferry van Duitsland naar Finland voeren. Het was een mooie ervaring: vlotte organisatie, vriendelijk personeel, goede kamer en lekkere buffetten. Voor herhaling vatbaar!

  Lees meer Lees minder
 • "Kiel/Klaipeda vice versa"

  De reis is uitstekend verlopen.

  Lees meer Lees minder
 • "Finnlines Travemunde Malmo"

  De hele reis verliep voorspoedig, we zijn op tijd vertrokken en kwamen op tijd aan. We hebben een heel relaxte reis gehad, een echte aanrader. De hut was prima in orde, de douche en toilet waren netjes en verzorgd en alles werkte prima. We hebben goed kunnen slapen. Goede faciliteiten aan boord, het was een fijne reis. Het enige min puntje was het inchecken. Dat verliep wat rommelig en zorgde daardoor voor een wat langere wachttijd. Omdat we ruimschoots op tijd waren, zijn we wel op tijd vertrokken.

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne reis met Finnlines"

  Heerlijk relaxte reis Finnlines (travemunde-malmo vv). Wij waren met de auto. Er waren weinig mede automobilisten, wel heel veel vrachtwagens (met chauffeur). Net als onze medeautomobilisten hadden wij geen hut. Wij hebben ons vermaakt in de lounge. In de lounge waren goede stoelen en een heerlijke bank. Het eten was heerlijk en zeer betaalbaar.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Rusland