Raja Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Raja Ferry

Raja Ferry

Raja Ferry is een Thaise rederij die sinds 1981 vervoer aanbiedt over de Golf van Thailand, met veerboten die tot 7 verschillende routes varen, waaronder van Donsak naar Koh Samui, van Koh Phangan naar Koh Samui en van Koh Samui naar Surat Thani Airport.

Het bedrijf heeft momenteel een vloot van 14 schepen en is van plan om het aantal schepen in de toekomst uit te breiden. De grootste van deze schepen is de R11, die in één enkele reis tot 411 passagiers en 80 auto's kan vervoeren. Alle schepen die door Raja Ferries worden geëxploiteerd, zijn geschikt voor voertuigen en hebben vaak tot 11 ervaren bemanningsleden om je een veilige reis aan te bieden.

Raja Ferry hecht veel waarde aan veiligheid en heeft een scala aan nooduitrustingen aan boord van elk van hun veerboten, waaronder reddingsvesten, reddingsboten en EHBO-koffers.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Raja Ferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Raja Ferry routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.