Rafina
Koufonissi
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Rafina - Koufonissi is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Rafina - Koufonissi

Nieuwste aanbiedingen voor Rafina - Koufonissi

Rafina naar Koufonissi Veerboot

De Rafina Koufonissi veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Cyclades Fast Ferries veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 55 minuten Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 7 keer per week en duurt 5 uur 55 minuten.

Dus dat is een totaal van 14 overtochten per week op de Rafina Koufonissi route tussen Athene en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Rafina naar Koufonissi?

  De reistijd per veerboot van Rafina naar Koufonissi is ongeveer 6h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Rafina naar Koufonissi?

  De prijs van de ferry overtocht van Rafina naar Koufonissi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Rafina naar Koufonissi is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Rafina naar Koufonissi?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Rafina naar Koufonissi. Dit zijn
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Rafina naar Koufonissi?

  Boek overtochten van Rafina naar Koufonissi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Rafina naar Koufonissi?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Rafina naar Koufonissi reizen met
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Rafina naar Koufonissi?

  Ja, je kunt met een voertuig van Rafina naar Koufonissi reizen met
  • Cyclades Fast Ferries
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Rafina naar Koufonissi?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Golden Star Ferries
 • Wat is de afstand tussen Rafina en Koufonissi?

  De afstand van Rafina naar Koufonissi is ongeveer 0 zeemijlen.

Rafina Gids

De Griekse stad van Rafina ligt aan de oostkust van de regio Attica in Griekenland. De stad en haven, ligt aan de Egeïsche Zee, in het oosten van de Penteli gebergte en in het noordoosten van de Mesogaia Plain. De Griekse hoofdstad Athene, ligt 25 km ten westen van Rafina die ook dicht bij de steden van Artemida en Nea Makri ligt. Rafina is een populaire bestemming voor de Atheners, te wijten aan de nabijheid van Athene, die met de auto naar Rafina rijden om wat te eten in een van de vele visrestaurants. Het is gebruikelijk om de vangst van de dag op display te zetten op ijs buiten alle restaurant.

De haven van Rafina is de tweede grootste haven van de regio Attica, na Piraeus, hoewel dit waarschijnlijk veranderd is want de haven van Lavrio is momenteel aan het uitbreiden. Veerboten vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en naar het grootste deel van de Cycladen. Zowel conventionele en hoge snelheid ferry’s verzorgen diensten naar de eilanden, met de meeste vertrekkende uit Rafina in de ochtend.


Koufonissi Gids

Het Griekse eiland Koufonisia bestaat uit twee eilandjes, en is gelegen aan de oostkant van het eiland Naxos en in het westen van het eiland Amorgos. De eilandjes worden genoemd Pano Koufonisi en Kato Koufonisi, en worden gescheiden door een smalle 200 m breed straat. Ze werden vernoemd Koufonisia [doelend Hollow eilanden] vanwege de grote grotten die de indruk om piraten die hen van een afstand dat de eilanden waren holle gaf! Dichtbij bezoekers zullen het verlaten eiland Keros die is aangewezen als een archeologische site onder bescherming te zien, als belangrijke Cycladische artefacten zijn er vele malen opgegraven.

Van de twee eilandjes die deel uitmaken van Koufonissi, Pano Koufonisi is de enige die bewoond is. Het eiland is een favoriete bestemming voor bezoekers die de beschutte gouden zandstranden willen bezoeken, of een wandeling willen nemen langs de kleine natuurlijke zwembaden van turquoise wateren, of de originele 'eiland gerechten’ proeven.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking