Puerto del Rosario
Santa Cruz de La Palma
Veerboten naar La Palma
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Puerto del Rosario - Santa Cruz de La Palma

Veerboot van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma

Deze veerdienst wordt verzorgd door Naviera Armas. Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma veerboten kosten tussen €37 en €193, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma veerboten.

Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma Veerboot Tijden

De eerste Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma veerboot vertrekt meestal vanuit Puerto del Rosario rond 21:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 25h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 25h 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma verzorgd door Naviera Armas. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma Veerboot Prijzen

Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma veerboot prijzen variëren tussen €37* en €193*. De gemiddelde prijs is €90*. De goedkoopste Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma veerboot prijzen beginnen vanaf €38*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €72*. De gemiddelde prijs voor een auto is €170*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

De afstand tussen Puerto del Rosario en Santa Cruz de La Palma is ongeveer 270,6 mijl (435,5km) of 235,2 nautische mijlen.

Kan ik met de auto reizen op de Puerto del Rosario Santa Cruz de La Palma veerboot?

Ja, Naviera Armas laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Puerto del Rosario en Santa Cruz de La Palma. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Puerto del Rosario en Santa Cruz de La Palma.

Kan ik te voet reizen van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Naviera Armas tussen Puerto del Rosario en Santa Cruz de La Palma.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Fuerteventura naar La Palma.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Puerto del Rosario - Santa Cruz de La Palma Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Naviera Armas
Gemiddelde prijs 114 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 25h 0m
Eerste veerboot 21:00
Afstand 235 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

De reistijd per veerboot van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma is ongeveer 25h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma en dat is
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma?

Boek overtochten van Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Puerto del Rosario Gids

Puerto del Rosario is een Spaans stadje gelegen in het oosten van het eiland Fuerteventura in de provincie Las Palmas in de Canarische Eilanden. De stad werd ooit Puerto de Cabras (Goat Harbour) genoemd en ontwikkelde zich tot een belangrijke haven in de 19e eeuw tot de hoofdstad van het eiland La Oliva. De huidige naam van de stad, wat "Haven van de Rozenkrans" betekent, werd veranderd in 1956, vernoemd naar de kerk in het centrum van de stad die gewijd is aan de beschermheilige Virgin del Rosario.

De stad beschikt niet over een grote toeristische industrie en is dus meer gericht op de industrie. Het havengebied in de stad is de oudste deel van de stad waar de bezoekers smalle steegjes en oude Canarische stijl huizen kunnen vinden. Een belangrijke attractie is het huis van de voormalige verbannen dichter Miguel de Unamuno, die nu een museum is. Puerto del Rosario heeft zijn eigen stranden. De grootste is gelegen in het zuiden van de stad bij Playa Blanca. Werk is uitgevoerd op het strand in de afgelopen jaren waarbij het nu een Blauwe Vlag-status heeft.

Veerdiensten uit de haven van de stad vertrekken naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en Morro Jable.


Santa Cruz de La Palma Gids

Santa Cruz de La Palma, op het Canarische eiland La Palma, is een prachtige koloniale stijl stad waarvan de historische wijk, uitgeroepen tot Historisch-Artistiek Site, beschikt over vele paleizen, koloniale gebouwen en huizen voorzien van typische elementen van de traditionele Canarische Eilanden architectuur . De geschiedenis van Santa Cruz de La Palma dateert uit de late 15de eeuw, toen Alonso Fernández de Lugo veroverde het eiland en maakte het deel uit van de bezittingen van de Kroon van Castilië. Vanaf dat moment begon de stad tot aanzienlijke economische macht te verwerven. Er zijn een aantal interessante plekken in de stad, waaronder kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, waar een eeuwenoude traditie vindt plaats: de afdaling van de patroonheilige van het eiland. De legendarische Calle Real straat onderscheidt zich in dit kleine maar mooie stad die is uitgeroepen tot een eigenschap van Cultureel Belang en een Historisch-Artistiek Site. Calle Real is de hoofdstraat van de stad, meestal geplaveide, waar de belangrijkste winkels, pleinen, grote huizen en interessante gebouwen te vinden. Een wandeling langs deze straat is aan te raden.

Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Cadiz op het Spaanse vasteland, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.


Puerto del Rosario naar Santa Cruz de La Palma Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Naviera Armas 18:00 21:00 27 uur do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.