Puerto del Rosario
Cadiz
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Puerto del Rosario - Cadiz is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Puerto del Rosario - Cadiz

Puerto del Rosario naar Cadiz Veerboot

De Puerto del Rosario Cadiz veerdienst verbindt Fuerteventura met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 36 uur Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 1 keer per week en duurt 36 uur.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Puerto del Rosario Cadiz route tussen Fuerteventura en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  De reistijd per veerboot van Puerto del Rosario naar Cadiz is ongeveer 36h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  De prijs van de ferry overtocht van Puerto del Rosario naar Cadiz kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Puerto del Rosario naar Cadiz is 766 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Puerto del Rosario naar Cadiz. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  Boek overtochten van Puerto del Rosario naar Cadiz via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Puerto del Rosario naar Cadiz reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  Ja, je kunt met een voertuig van Puerto del Rosario naar Cadiz reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Puerto del Rosario naar Cadiz?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Puerto del Rosario en Cadiz?

  De afstand van Puerto del Rosario naar Cadiz is ongeveer 656 zeemijlen.

Puerto del Rosario Gids

Puerto del Rosario is een Spaans stadje gelegen in het oosten van het eiland Fuerteventura in de provincie Las Palmas in de Canarische Eilanden. De stad werd ooit Puerto de Cabras (Goat Harbour) genoemd en ontwikkelde zich tot een belangrijke haven in de 19e eeuw tot de hoofdstad van het eiland La Oliva. De huidige naam van de stad, wat "Haven van de Rozenkrans" betekent, werd veranderd in 1956, vernoemd naar de kerk in het centrum van de stad die gewijd is aan de beschermheilige Virgin del Rosario.

De stad beschikt niet over een grote toeristische industrie en is dus meer gericht op de industrie. Het havengebied in de stad is de oudste deel van de stad waar de bezoekers smalle steegjes en oude Canarische stijl huizen kunnen vinden. Een belangrijke attractie is het huis van de voormalige verbannen dichter Miguel de Unamuno, die nu een museum is. Puerto del Rosario heeft zijn eigen stranden. De grootste is gelegen in het zuiden van de stad bij Playa Blanca. Werk is uitgevoerd op het strand in de afgelopen jaren waarbij het nu een Blauwe Vlag-status heeft.

Veerdiensten uit de haven van de stad vertrekken naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en Morro Jable.


Cadiz Gids

De havenstad Cadiz is gelegen in het zuiden van Spanje, in de regio Andalusië. De kustlijn is onderdeel van de Costa de la Luz (kust van het licht) en beschikt over tal van gouden zandstranden, waaronder alles van stranden in stedelijke gebieden te uitgebreid, vrijwel ongerepte stukken zand. De stad heeft drie festivals die populair zijn bij het bezoeken van toeristen zijn: de prestigieuze carnaval van Cadiz, de unieke horse race-evenementen op het strand van Sanlúcar de Barrameda, en de elegante Horse Fair in Jerez de la Frontera. Een deel van de provincie ligt ook binnen het Nationaal Park Doñana, en er zijn ook nog eens vijf natuurgebieden in Cadiz natuurlijke omgeving. Cadiz is ook bekend om zijn heerlijke gastronomie, en in het bijzonder voor zijn "pescaíto frito" (perfect gebakken platters van diverse verse vis) en schaaldieren, idealiter vergezeld van de wijnen te vinden op de Wine and Brandy routes in de regio Marco de Jerez .

De haven bedient vissen, zeilen, commerciële en passagiersverkeer en omvat scheepsreparatiefaciliteiten. Binnen de Cadiz Basin, het Reina Victoria Quay, op 220 meter lang met naast diepte van 10 meter, dient het algemeen goederen en passagiers. Vanuit de veerhaven passagiers kunnen een veerboot naar Arrecife, Las Palmas en Santa Cruz de Tenerife nemen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.