Procida
Amalfi
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Procida - Amalfi

Procida naar Amalfi Veerboot

Er zijn ongeveer 6 wekelijkse afvaarten tussen Procida en Amalfi. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Alicost. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Procida Amalfi veerboten.

Procida Amalfi Vaartijden

Procida Amalfi vertrekt meestal rond 15:40 vanuit Procida. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3 uur 5 minuten.

Procida Amalfi Veerboot Prijzen

Procida Amalfi veerboot prijzen variëren tussen €55* en €123*. De gemiddelde prijs is meestal €83*. De goedkoopste Procida Amalfi veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €83*. De gemiddelde prijs voor een auto is €139*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Procida naar Amalfi?

De afstand tussen Procida en Amalfi is ongeveer 65,5 km of 35,4 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Procida Amalfi veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Procida en Amalfi.

Kan ik te voet reizen van Procida naar Amalfi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alicost tussen Procida en Amalfi.

Procida Amalfi Vaarschema's

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Procida naar Amalfi. Kom later terug voor updates.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gulf of Napoli naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Procida - Amalfi Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Alicost
Gemiddelde prijs 110 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 3h 22m
Snelste Zeiltijd 3h 5m
Eerste veerboot 15:40
Laatste veerboot 16:25
Afstand 35 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Procida naar Amalfi?

De reistijd per veerboot van Procida naar Amalfi is ongeveer 3h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Procida naar Amalfi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Procida naar Amalfi en dat is
  • Alicost

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Procida naar Amalfi?

Boek overtochten van Procida naar Amalfi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Procida Gids

Procida is een van de Flegrian Eilanden en ligt vlak voor de kust van Napels in het zuiden van Italië. Het eiland ligt tussen Cape Miseno en het eiland Ischia. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 4 vierkante kilometer en een grillige 16 km kustlijn. De hoogste punt is de Terra Murata heuvel, op 91 meter boven de zeespiegel. Het eiland heeft helaas niet veel bezienswaardigheden. Dit kan frustrerend zijn voor reizigers, die van het schilderachtige charme van het eiland kunnen genieten. De meest pittoreske en charmante plek op het eiland Procida is Marina Corricella, een dunne strook van de waterkant ondersteund door een klif gemaakt van vissershuisjes. Achter een lange vissershaven, werden huizen gebouwd op en in de rots in een soort van mooie verticale warboel. Er zijn verschillende bars en restaurants in Corricella, met tafels sfeervol verspreid langs de waterkant.

Veerboten naar Ischia stoppen in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en enkele vertrekken vanaf een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida heeft veerboten van en naar een nabijgelegen stad op het vasteland genoemd Pozzuoli.


Amalfi Gids

De stad Amalfi is de grootste stad aan de kust van Amalfi in de provincie Solerno in Italië. De stad ligt aan de Golf van Solerno aan de voet van de Monte Cerreto en aan de monding van een diep ravijn. De stad, samen met vele andere steden langs de kust van Amalfi, zoals Ravello en Positano zijn uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De stad werd voor het eerst genoemd in de 6e eeuw en kort daarna overgenomen belang als een maritieme macht, handel in graan van zijn buren, zout uit Sardinië en slaven uit het binnenland, en zelfs hout, in ruil voor de gouden dinars geslagen in Egypte en Syrië, teneinde de Byzantijnse zijde die in het Westen verkocht kopen. Amalfi heeft een lange geschiedenis van de catering voor bezoekers, met twee voormalige kloosters wordt omgezet in hotels, de Luna Convento in het tweede decennium van de 19e eeuw en de Cappuccini Convento in de jaren 1880. Gevierde bezoekers naar Amalfi inclusief de componist Richard Wagner en de toneelschrijver Henrik Ibsen, die beiden voltooide werken, terwijl u verblijft in Amalfi.

Seizoensgebonden draagvleugelboot routes verbinden de resorts aan de Sorrento en Amalfi kust evenals Pozzuoli, Ischia, Procida, Napels, Torre Annunziata (voor Pompeii), Ercolano (voor Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (voor Paestum) en Palinuro aan de Cilento kust.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.