Porto Torres naar Marseille Veerboot

De Porto Torres Marseille veerdienst verbindt Sardinië met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Linea veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur Terwijl de La Meridionale veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 17 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Porto Torres Marseille route tussen Sardinië en Frankrijk. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Porto Torres naar Marseille Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sardinië naar Frankrijk pagina.

Porto Torres - Marseille Veerbootmaatschappij

  • Corsica Linea
    • 7 Afvaarten / Week 11 uur
    • Prijsaanvraag
  • La Meridionale
    • 1 Afvaart / Week 17 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Porto Torres Marseille tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Porto Torres Marseille boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Porto Torres Gids

De stad Porto Torres is gelegen aan de noordwest kust van het Italiaanse eiland Sardinië, ongeveer 25 km ten oosten van de Gorditanian kaap en op de baai van de Golf van Asinara. Eén van de belangrijkste attracties van de stad is de 11e eeuw, drie Naved basiliek van San Gavino, gebouwd met behulp van kostbare hardstones zoals marmer, porfier en graniet. De kerk is de grootste Romaanse kerk in Sardinië. Ook van belang zijn de catacomben van Tanca Borgona, de ondergrondse gangen gebouwd voor religieuze praktijk.

Na Olbia, Porto Torres is het beste gediend haven van Sardinië. Veerboten verbinden het eiland met Genua (vaartijd: 11 uur 30 minuten), Civitavecchia (vaartijd: 7 uur 15 minuten) en Barcelona (vaartijd: 11 uur 15 minuten), Ajaccio (vaartijd: 3 uur 30 minuten), Propriano (vaartijd: 4 uur) en Marseille (vaartijd: 17 uur).

Marseille Gids

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van Frankrijk, is de op een na grootste stad in Frankrijk en staat bekend om haar prachtige kustlijn en de belangrijkste haven. De tweede alleen naar Parijs in zoveel aspecten, Marseille is een van de meest historische, aantrekkelijke en populaire steden van Frankrijk, en is vol van karakter en terracotta daken. Echter, Marseille heeft één groot verschil, het is de thuisbasis van een aantal prachtige zonovergoten zandstranden, omzoomd met corniches en tal van bezienswaardigheden langs de kust. Wandeling rond de stad bezoekers tal van charmante wijken, waar de drukke bazaars en straatmarkten af te wachten, met name rond de oude haven, dat is een geweldige plek om te verkennen te vinden. Toeristen een bezoek aan Marseille zal worden overweldigd door de historische attracties te bieden. Hoogtepunten zijn de Basilique Notre Dame de la Garde, gelegen aan de zuidelijke kant van de Vieux Port; Château d'If, beroemd om zijn verschijning in de veelgeprezen roman De graaf van Monte Cristo'; Centre de la Vieille Charité, een grote tentoonstelling centrum gelegen in de wijk van Marseille Panier en dateert uit de 17e eeuw; La Cathédrale de la Nouvelle Major, een bijzonder mooie kathedraal gebouwd op een enorme kostenpost en uitzicht op de zee; en het Palais du Pharo dat is een groot paleis, ooit de residentie van Napoleon III en nu de thuisbasis van vele seizoensgebonden tentoonstellingen.