COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Perhentian Sunny Travel

Perhentian Sunny Travel verzorgt overtochten tussen de Maleisische eilanden. Het bedrijf is voornamelijk actief aan de oostkust en biedt betrouwbare en goedkope veerdiensten aan. Met Perhentian Sunny Travel kunnen passagiers gemakkelijk tussen de eilanden hoppen en de overtochten zijn geliefd onder toeristen, lokale inwoners en backpackers.

Vooral erg populair is de veerroute tussen Pulua Perhentian Besar en Pulua Perhentian Kecil, onderdeel van de Perentians. Onderweg kunt u zich vergapen aan de meest schitterende uitzichten. Op bepaalde routes zijn snorkel- en duikbenodigdheden beschikbaar.

Perhentian Sunny Travel maakt gebruikt van een speedboot. De meeste overtochten nemen 23 tot 40 minuten in beslag. De voorzieningen aan boord zijn vrij beperkt maar dankzij de comfortabele zitplaatsen kunt u optimaal genieten van uw reis. Het havenpersoneel is zeer vriendelijk en altijd bereid om passagiers te helpen. Aarzel dus niet om met vragen of problemen aan te kloppen bij een van de medewerkers.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Perhentian Sunny Travel bekijken en Perhentian Sunny Travel veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Perhentian Sunny Travel bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.