Perhentian Sunny Travel
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Perhentian Sunny Travel

Perhentian Sunny Travel

Perhentian Sunny Travel verzorgt overtochten tussen de Maleisische eilanden. Het bedrijf is voornamelijk actief aan de oostkust en biedt betrouwbare en goedkope veerdiensten aan. Met Perhentian Sunny Travel kunnen passagiers gemakkelijk tussen de eilanden hoppen en de overtochten zijn geliefd onder toeristen, lokale inwoners en backpackers.

Vooral erg populair is de veerroute tussen Pulua Perhentian Besar en Pulua Perhentian Kecil, onderdeel van de Perentians. Onderweg kunt u zich vergapen aan de meest schitterende uitzichten. Op bepaalde routes zijn snorkel- en duikbenodigdheden beschikbaar.

Perhentian Sunny Travel maakt gebruikt van een speedboot. De meeste overtochten nemen 23 tot 40 minuten in beslag. De voorzieningen aan boord zijn vrij beperkt maar dankzij de comfortabele zitplaatsen kunt u optimaal genieten van uw reis. Het havenpersoneel is zeer vriendelijk en altijd bereid om passagiers te helpen. Aarzel dus niet om met vragen of problemen aan te kloppen bij een van de medewerkers.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Perhentian Sunny Travel bekijken en Perhentian Sunny Travel veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Perhentian Sunny Travel bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.