Perhentian Boat Services
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Perhentian Boat Services

Perhentian Boat Services

Perhentian Boat Services is een Maleisische veerbootmaatschappij die een veerdienst aanbiedt van Kuala Besut naar Perhentian Island. Het woord "Perhentian" vertaalt naar "stopplaats" in het Maleis, verwijzend naar de eilanden Bangkok en Maleisië, die traditioneel dienden als tussenstop voor handelaren.

Deze route is tussen maart en oktober 7 dagen per week te boeken bij Perhentian Boat Services. Veerboten varen meestal tussen 08:00 en 16:00 uur met retour-overtocht vanaf Perhentian Island. De reis duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Passagiers worden dringend verzocht om ten minste 30 minuten voor hun geplande vertrek aanwezig te zijn om tijd te hebben voor het inchecken. Met Direct Ferries kun je dienstregelingen voor overtochten met Perhentian-boten bekijken, een Perhentian-veerboot boeken of online naar een veerbootticket of prijzen zoeken.

Direct Ferries biedt Perhentian Boat Services dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Perhentian Boat Services overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Perhentian Boat Services dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.