Oslo Minicruise vanuit Kopenhagen

De Oslo Minicruise bestaat uit 2 of 3 avonden aan boord. Naast de luxe ervaring aan boord, een van de hoogtepunten van deze 17 uur overtocht tussen Denemarken en Noorwegen is het adembenemende uitzicht van de Zweedse kust op weg naar Oslo.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht op deze pagina of gebruik als alternatief onze zoekoptie voor live-dienstregelingen en tarieven.

3-daagse Minicruise

Met dagelijkse diensten uit Kopenhagen, de Oslo mini cruise bestaat uit 2 avonden aan boord en is inclusief overnachtingen in een ensuite hut en entertainment aan boord. Bij aankomst de volgende ochtend, u heeft tot 6 uur 30 minuten de tijd om de bruisende hoofdstad van Noorwegen te verkennen.

4-daagse Minicruise

Als u meer tijd nodig heeft om de stad te verkennen dan kunt u uw reis verlengen door een nacht in het hotel te blijven. U dient indien u nog een nacht in Oslo wilt blijven uw eigen accommodatie te regelen en de volgende middag de boot nemen terug naar Denemarken.

Hoe is het in Oslo?

De Noorse hoofdstad Oslo is een unieke locatie, gelegen tussen de Oslofjord en bossen, de stad vertegenwoordigt bijna onbeperkte mogelijkheden voor vermaak en plezier.

Van boswandelingen tot de fjord, Oslo belooft een grote shopping ervaring en heeft topklasse musea en een bruisende nachtleven.

Top attracties in Oslo zijn onder andere Vigelandsparken Sculpture Park, het Opera House, Holmenkollen Ski Jump en het Vikingschip Museum.

Voor degenen die Oslo al kennen, het zal u niet verbazen te weten dat de stad door de New York Times een 'must visit' bestemming werd genoemd.

Lees meer Lees minder

Oslo Minicruise Routes

Klik voor Kaart

Programma Oslo Minicruise vanuit Kopenhagen

Dag 1

15.00 – 16.15 uur: Inchecken
16.30 uur: Vertrek uit Kopenhagen richting Oslo

Dag 2

09.45 uur: Aankomst in Oslo. De terminal ligt dicht bij het centrum van de stad, taxi's en bussen zijn beschikbaar vanaf de terminal. U krijgt tot 6 uur de tijd om Oslo te verkennen
15.00 – 16.15 uur: Inchecken
16.30 uur: Vertrek uit Oslo richting Kopenhagen

Dag 3

09.45 uur: Aankomst in Kopenhagen

Hoe is het aan boord DFDS Seaways?