Destination Gotland
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Destination Gotland

Nieuwste aanbiedingen voor Destination Gotland

Destination Gotland

Destination Gotland biedt veerdiensten aan op de populaire lijn tussen het Zweedse vasteland en het eiland Gotland, in opdracht van de Zweedse regering.

De hypermoderne vloot van Destination Gotland bestaat uit vier snelle veerboten die jaarlijks meer dan 1,6 miljoen passagiers en bijna 500.000 voertuigen naar Gotland brengen.

De veerboten vertrekken vanaf de havens van Nynäshamn en Oskarshamn op het Zweedse vasteland en varen naar Visby, gelegen aan de westkant van Gotland. In het hoogseizoen vinden er tot 18 overtochten per dag plaats. De overtocht vanaf Nynäshamn duurt iets meer dan 3 uur. De veerroute vanuit Oskarshamn is iets sneller en neemt iets minder dan 3 uur in beslag.

In de Food Market kunt u altijd terecht voor een ontbijt, snack, diner of gewoon een kopje koffie. Het restaurant serveert een ruime keuze aan warme en koude gerechten.

In de winkel vindt u zoetigheden, drankjes, kranten, tijdschriften en Gotlandse delicatessen en souvenirs.

Aan boord bevindt zich ook een bioscoop. Voor de jongere passagiers is er een speelkamer en een kinderbioscoop. U kunt ook een Nintendo DS huren aan boord.

Direct Ferries biedt Destination Gotland dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Destination Gotland overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Destination Gotland dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Destination Gotland klantenrecensies.

 • "Verbetertip"

  De route van station Nynhashamn lopend naar de veerboot is slecht aangegeven, meerdere reizigers moesten vragen naar de juiste weg. Al meerdere jaren bezoeken we deze leuke plaats maar al heel lang ontbreekt een goede en duidelijke bewiijzering. Dit moet echt beter kunnen!

  Lees meer Lees minder
 • "Superluxe bootreis!"

  De boot naar Gotland leek wel een vliegtuig. Heel relaxed en supernetjes. We hebben genoten.

  Lees meer Lees minder
 • "Reis naar Gotland"

  We hebben genoten van onze reis naar Gotland. Het was wel even zoeken naar de stoelen die voor ons 'gereserveerd' waren, maar het werd al vlug duidelijk dat je gebruik mocht maken van de vrije stoelen in de Economie class.

  Lees meer Lees minder
 • "Rustgevende verplaatsing"

  Het was een zeer rustige manier van reizen, mede door de aanvaardbare meerkost voor de frontdeck lounge.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking