Destination Gotland

Destination Gotland biedt veerdiensten aan op de populaire lijn tussen het Zweedse vasteland en het eiland Gotland, in opdracht van de Zweedse regering.

De hypermoderne vloot van Destination Gotland bestaat uit vier snelle veerboten die jaarlijks meer dan 1,6 miljoen passagiers en bijna 500.000 voertuigen naar Gotland brengen.

De veerboten vertrekken vanaf de havens van Nynäshamn en Oskarshamn op het Zweedse vasteland en varen naar Visby, gelegen aan de westkant van Gotland. In het hoogseizoen vinden er tot 18 overtochten per dag plaats. De overtocht vanaf Nynäshamn duurt iets meer dan 3 uur. De veerroute vanuit Oskarshamn is iets sneller en neemt iets minder dan 3 uur in beslag.

In de Food Market kunt u altijd terecht voor een ontbijt, snack, diner of gewoon een kopje koffie. Het restaurant serveert een ruime keuze aan warme en koude gerechten.

In de winkel vindt u zoetigheden, drankjes, kranten, tijdschriften en Gotlandse delicatessen en souvenirs.

Aan boord bevindt zich ook een bioscoop. Voor de jongere passagiers is er een speelkamer en een kinderbioscoop. U kunt ook een Nintendo DS huren aan boord.

Direct Ferries biedt Destination Gotland dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Destination Gotland overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Destination Gotland dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Destination Gotland routes