COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Nusa Penida - Gili Air is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Indonesië naar Gili eilanden pagina.

Nusa Penida - Gili Air Veerbootmaatschappij

Nusa Penida naar Gili Air Veerboot

Ontvang de beste deals op veerdiensten tussen Indonesië en Gili eilanden op de Nusa Penida naar Gili Air route met Direct Ferries en vergelijk tevens alternatieven waar beschikbaar.

Raadpleeg onze Nusa Penida Gili Air ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Gili eilanden, inclusief alle veermaatschappijen op de Nusa Penida Gili Air route en alternatieve veerdiensten.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Nusa Penida Gili Air of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!