Marseille naar Porto Torres Veerboot

De Marseille Porto Torres veerdienst verbindt Frankrijk met Sardinië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Linea veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 1 minuut Terwijl de veerdienst van La Meridionale vertrekt tot 1 keer per week en duurt 17 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Marseille Porto Torres route tussen Frankrijk en Sardinië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Marseille naar Porto Torres Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Sardinië pagina.

Marseille - Porto Torres Veerbootmaatschappij

  • Corsica Linea
    • 2 Afvaarten / Week 10 uur 1 minuut
    • Prijsaanvraag
  • La Meridionale
    • 1 Afvaart / Week 17 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Marseille Porto Torres tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Marseille Porto Torres boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.

Porto Torres Gids

De Italiaanse stad Porto Torres ligt aan de westkust van het eiland Sardinië. De stad heeft een oude geschiedenis die maar liefst 2000 jaar teruggaat. Porto Torres is rijk aan cultuur en prachtige stranden.

De stad werd in het jaar 46 na Christus gesticht door Julius Caesar. De ruïnes van de oude stad Turris Libisonis zijn nog steeds te bezoeken. Daarnaast is een bezoek aan het Museo Archeologico ook zeker de moeite waard. Hier kunt u een oude spa bewonderen en waar mogelijk lopen over geplaveide straatjes met mooie huizen die zijn versierd met veelkleurig marmer. Porto Torres beschikt over prachtige parken waar u kunt wandelen en ontspannen. Daarnaast vindt u in Porto Torres tal van restaurants waar u lokale gerechten kunt proeven.

Vanuit de veerhaven van Porto Torres vertrekken veerdiensten naar Genua, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia en Propriano.