Los Cristianos naar Valle Gran Rey Veerboot

De Los Cristianos Valle Gran Rey veerdienst verbindt Tenerife met La Gomera. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 10 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten.

Los Cristianos Valle Gran Rey vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Los Cristianos - Valle Gran Rey Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 10 Afvaarten / Week 1 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Los Cristianos Valle Gran Rey tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Los Cristianos Valle Gran Rey boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een stad en haven op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. Het centrum van de stad ligt rond de baai van Los Cristianos, maar wordt geleidelijk uitgebreid naar het binnenland. De stad heeft een geschiedenis van de toeristische boom van de late 20e eeuw, die ook te zien is in de oudere gebouwen. De stad heeft twee stranden van zwart vulkanisch zand en vele bars, restaurants en clubs die bezoekers verwelkomen het hele jaar door. In de promenade gebied vindt u veel winkels, waaronder boetiekjes, designer labels en andere grote plaatsen om een koopje te ontdekken.

Volg de promenade naar het westen en Los Cristianos past in Playa de las Americas, genaamd de partij hoofdstad van Tenerife dankzij zijn onbezonnen nachtclubs, maar ook nog een opvallende selectie van winkels. Voor iets meer ingetogen, neem de veerboot naar het eiland La Gomera, die een reistijd van ongeveer 70 minuten heeft, waar je regenwouden kunt vinden.

Vanuit de haven van de stad, kunnen veerboten worden genomen naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.