Liepaja naar Travemunde Veerboot

De Liepaja Travemunde veerdienst verbindt Letland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 26 uur.

Liepaja Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Liepaja - Travemunde Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Liepaja Travemunde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Liepaja Travemunde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Liepaja Gids

Liepaja is een stad gelegen in het westen van Letland, aan de kust van de Oostzee. De stad is in Letland bekend als "de stad waar de wind geboren is" waarschijnlijk omdat de stad altijd onderhevig is aan een constante zeewind. De stad ligt op ongeveer 100 kilometer van Riga, op 110 km van Klaipeda, 115 km van Ventspils en 100 km van Saldus. Liepaja heeft ook een rijke culturele, artistieke en sportieve traditie. De zomers in Liepaja zijn meestal gevuld met diverse evenementen en festivals - te beginnen met de "Summer Sound" beach party en het Festival of Speed "Rally Kurzeme", waar tienduizenden bezoekers zich verzamelen in de stad. Het bruisend culturele leven stopt tijdens de wintermaanden niet, met vele tentoonstellingen, exposities, concerten en andere creatieve activiteiten die aangeboden worden. De echte parels van kunst zijn de internationaal erkende prestaties van Liepaja Theater en Liepaja Symfonieorkest.

Vanuit de haven van de stad vertrekt een veerboot naar Travemunde.

Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck staat bekend om haar vele gotische gebouwen en de wereldberoemde Lübecker marsepein. De bekendste bezienswaardigheid is wellicht de vijftiende-eeuwse stadspoort Holstentor. Achter de poort bevindt zich een schilderachtige Middeleeuwse stad. De Altstadt van Lübeck staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De haven van Lübeck ligt in het stadsdeel Travemünde. Hier vindt u mooie zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden. In en rond Lübeck bevinden zich verschillende bezienswaardigheden waaronder het dertiende-eeuwse Rathaus, de twaalfde-eeuwse Dom en Schloss Rantzau. Het Heiligen Geist Hospital is het oudste ziekenhuis van Duitsland en dateert uit 1227.

In de haven van Travemünde kunnen passagiers dagelijks aan boord stappen van veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.