Kopenhagen Minicruise vanuit Oslo

De DFDS Seaways bediend Kopenhagen minicruise bestaat uit 2 of 3 avonden aan boord. Met vertrek vanuit Oslo naar de trendy hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, geniet van het spectaculaire uitzicht van de Zweedse kust tijdens de reis en de bekroonde ervaringen aan boord.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht op deze pagina of gebruik als alternatief onze zoekoptie voor live-dienstregelingen en tarieven.

3-daagse Minicruise

Met dagelijks diensten vanuit Oslo, de minicruise naar Kopenhagen bestaat uit 2 avonden aan boord en is inclusief overnachtingen in een ensuite hut en entertainment aan boord. Bij aankomst de volgende ochtend, u heeft tot 6 uur 30 minuten de tijd om de Deense hoofdstad te verkennen.

4-daagse Minicruise

Als u meer tijd nodig heeft om de stad te verkennen dan kunt u uw reis verlengen door een nacht in het hotel te blijven. U dient indien u nog een nacht in Kopenhagen wilt blijven uw eigen accommodatie te regelen en de volgende middag de boot nemen terug naar Noorwegen.

Hoe is het in Kopenhagen?

De tweede grootste stad van Scandinavië, Kopenhagen is een immens populaire korte vakantie bestemming met een verscheidenheid aan activiteiten.

Met de mooie straten van Kopenhagen, vrijwel alles in de stad is gemakkelijk te voet bereikbaar, waaronder Tivoli Gardens, het beroemde pretpark en een van de meest bezochte attracties van Kopenhagen. De stad beschikt ook over de grootste en oudste autovrije straat ter wereld - 'Strøget'. Het is een doolhof van verschillende straten van het oosten bij Stadhuisplein naar het westen bij Kings new Square (Kongens Nytorv). Ideaal voor diegenen die graag winkelen!

De iconische Nyhavn is omzoomd door felgekleurde late zeventiende eeuwse herenhuizen, evenals bars en restaurants. Oorspronkelijk was het een drukke haven met schepen vanuit de hele wereld, de prachtige oude huizen zijn gerenoveerd en het gebied wordt nu gedomineerd door chique restaurants en een gezellige sfeer.

Terwijl je in de stad bent, kunt u ook naar de Langelinje Pier waar u het beeld van de Kleine Zeemeermin, die in 2013 honderd jaar oud is geworden kunt zien!

Lees meer Lees minder

Kopenhagen Minicruise Routes

Klik voor Kaart

Programma Kopenhagen Minicruise vanuit Oslo

Dag 1

15.00 – 16.15 uur: Inchecken
16.30 uur: Vertrek uit Oslo richting Kopenhagen

Dag 2

09.45 uur: Aankomst in Kopenhagen. De terminal ligt dicht bij het centrum van de stad, taxi's en bussen zijn beschikbaar vanaf de terminal. U krijgt tot 6 uur de tijd om Kopenhagen te verkennen
15.00 - 16.15 uur: Inchecken
16.30 uur: Vertrek uit Kopenhagen richting Oslo

Dag 3

09.45 uur: Aankomst in Oslo

Hoe is het aan boord DFDS Seaways?