Katapola
Donoussa
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Katapola - Donoussa

Veerboot van Katapola (Amorgos) naar Donoussa

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Katapola (Amorgos) naar Donoussa. 3 maatschappijen bevaren deze route SAOS Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines en vaart het hele jaar door. Katapola (Amorgos) Donoussa veerboten kosten tussen €11 en €24, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Katapola (Amorgos) Donoussa veerboten.

Katapola (Amorgos) Donoussa Veerboot Tijden

De eerste Katapola (Amorgos) Donoussa veerboot vertrekt meestal vanuit Katapola (Amorgos) rond 07:00 uur. De laatste ferry vertrekt meestal om 07:00.

Hoe lang is de veerboot van Katapola (Amorgos) naar Donoussa?

Katapola (Amorgos) Donoussa Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Katapola (Amorgos) Donoussa Veerdienst Roosters

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Katapola (Amorgos) naar Donoussa. Deze afvaarten worden verzorgd door SAOS Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Katapola (Amorgos) Donoussa Veerboot Prijzen

Katapola (Amorgos) Donoussa veerboot prijzen variëren tussen €11* en €24*. De gemiddelde prijs is meestal €17*. De goedkoopste Katapola (Amorgos) Donoussa veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €17*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Katapola (Amorgos) naar Donoussa?

De afstand tussen Katapola (Amorgos) en Donoussa is ongeveer 17,6 mijl (28,3 km) of 15,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Katapola (Amorgos) Donoussa veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Katapola (Amorgos) en Donoussa.

Kan ik te voet reizen van Katapola (Amorgos) naar Donoussa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SAOS Veerboten, SeaJets, Kleine Cycladen Lijnen tussen Katapola (Amorgos) en Donoussa.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Katapola (Amorgos) naar Donoussa?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Katapola (Amorgos) naar Donoussa met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Katapola (Amorgos) - Donoussa Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel SAOS Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 22 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 15m
Eerste veerboot 07:00
Afstand 15 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Katapola naar Donoussa?

De reistijd per veerboot van Katapola naar Donoussa is ongeveer 1h 42m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Katapola naar Donoussa?

De prijs van de ferry overtocht van Katapola naar Donoussa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Katapola naar Donoussa is 19 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Katapola naar Donoussa?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Katapola naar Donoussa. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Katapola naar Donoussa?

Boek overtochten van Katapola naar Donoussa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Katapola en Donoussa?

De afstand van Katapola naar Donoussa is ongeveer 15 zeemijlen.

Katapola Gids

Amorgos is een dorp en haven op het eiland Amorgos, een Grieks eiland die tot de Cycladen eilandengroep behoort en de dichtstbijzijnde aan de naburige Dodekanesos eilanden groep. Amorgos is een lang en smal dorp met slechts een paar straten. Het merendeel van de huizen in het dorp zijn gelegen op een steenworp afstand van de rand van het water. Langs de baai vinden bezoekers een paar taverna's, cafés en bars waar u kunt lunchen en genieten van het uitzicht. Het beste en dichtst bij strand is Maltezi strand, en ligt op een vrij korte loopafstand van het dorp.

Katapola heeft regelmatige veerverbindingen naar de haven van Piraeus met een reistijd van tussen de 7 en 9 uur met een conventionele veerboot, afhankelijk van de route, en tussen 4 en 5 uur met een snelboot. Het eiland heeft ook veerdiensten naar de rest van de Cycladen, de Dodekanesos eilanden en Astypalaia eiland.


Donoussa Gids

Donoussa is een Grieks eiland en het meest noordelijke eiland van de Kleine Oost Cycladen eilanden groep. Donoussa is gelegen in het oosten van de eilanden Naxos en ten noorden van Amorgos. Het eiland heeft een oppervlakte van 13,5 vierkante. Km en heeft vele inhammen waarvan sommige verbergen prachtige zandstranden. Er zijn slechts ongeveer 100 inwoners op het eiland, waarvan de meeste wonen in een van beide Donoussa of Stavrós (het grootste dorp en een poort), Mersini, Haravgi en Kalotaritissa. Bezoekers van het eiland moeten verkennen per boot de prachtige grotten zoals "SPILIA Tichou" (Grot van de Wall) met zijn prachtige druipsteenformaties, gelegen in het noordwesten, en "Fokospiliá" (wat betekent zegel grot), aan de oostelijke kust van de eiland. Volgens de mythologie, Dionysus aangeboden Ariadni een schuilplaats in Donoussa zodat Thesseus haar niet kon vinden. Een nederzetting dateert uit de Geometrische periode, evenals resten van Bronstijd woningen onthullen het historische belang van het eiland.

Donoussa is per veerboot verbonden met de haven van Piraeus, Naxos en Amorgos.


Katapola naar Donoussa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 07:00 09:15 2 uur 15 minuten wo, vr, zo
SAOS Ferries 13:05 14:55 1 uur 50 minuten di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.