Katapola
Aegiali
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Katapola - Aegiali

Katapola naar Aegiali Veerboot

Er zijn ongeveer 2 wekelijkse afvaarten tussen Katapola (Amorgos) naar Aegiali (Amorgos). 2 aanbieders varen deze route SeaJets & Small Cyclades Lines. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) veerboten.

Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) Veerdienst Tijden

Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) vertrekt meestal rond 07:00 vanuit Katapola (Amorgos). De gemiddelde vaartijd is ongeveer 49m.

Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) Veerboot Prijzen

Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €10* en €30*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*. De gemiddelde prijs voor een auto is €131*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Katapola (Amorgos) naar Aegiali (Amorgos)?

De afstand tussen Katapola (Amorgos) en Aegiali (Amorgos) is ongeveer 14,3 km of 7,7 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) ferry?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan het reizen met de auto aan boord tussen Katapola (Amorgos) en Aegiali (Amorgos) momenteel toe.

Kan ik te voet reizen van Katapola (Amorgos) naar Aegiali (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Kleine Cycladen Lijnen tussen Katapola (Amorgos) en Aegiali (Amorgos).

Katapola (Amorgos) Aegiali (Amorgos) Vaarsdienstregelingen

  • Small Cyclades Lines - 2 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Katapola (Amorgos) - Aegiali (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 14 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 50m
Eerste veerboot 07:00
Afstand 7 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Katapola naar Aegiali?

De reistijd per veerboot van Katapola naar Aegiali is ongeveer 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Katapola naar Aegiali?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Katapola naar Aegiali. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Katapola naar Aegiali?

Boek overtochten van Katapola naar Aegiali via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Katapola Gids

Amorgos is een dorp en haven op het eiland Amorgos, een Grieks eiland die tot de Cycladen eilandengroep behoort en de dichtstbijzijnde aan de naburige Dodekanesos eilanden groep. Amorgos is een lang en smal dorp met slechts een paar straten. Het merendeel van de huizen in het dorp zijn gelegen op een steenworp afstand van de rand van het water. Langs de baai vinden bezoekers een paar taverna's, cafés en bars waar u kunt lunchen en genieten van het uitzicht. Het beste en dichtst bij strand is Maltezi strand, en ligt op een vrij korte loopafstand van het dorp.

Katapola heeft regelmatige veerverbindingen naar de haven van Piraeus met een reistijd van tussen de 7 en 9 uur met een conventionele veerboot, afhankelijk van de route, en tussen 4 en 5 uur met een snelboot. Het eiland heeft ook veerdiensten naar de rest van de Cycladen, de Dodekanesos eilanden en Astypalaia eiland.


Aegiali Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in de Cycladen eilandengroep. Het eiland heeft vele attracties, waaronder het klooster van Panagia Hozoviotissa die is gelegen aan de noord oosten van Chora. Het klooster ligt aan de rand van een klif en werd gebouwd in de vroege tweede millennium aan een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft het publiek te zien voor bezoekers om te genieten.

Het eiland heeft vele overblijfselen van oude beschavingen en onderscheidt zich door de omvang en de kwaliteit van de muren die de stad Arkesini omringen en door de oude torens waarvan de resten zijn verspreid over het hele eiland, door de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties , de vazen en andere antiquiteiten.

Er zijn twee havens op het eiland in de steden van Katapola en Aiyiáli die Amorgos te sluiten op het Griekse vasteland haven van Piraeus met een vaartijd van ongeveer 7 uur en 30 minuten. Katapola is de belangrijkste haven van het eiland, evenals een haven voor boten en kleine cruiseschepen. Aiyiáli de tweede haven van Amorgos, is populair bij jonge mensen als het is de site van camping het eiland. Amorgos is ook verbonden met de eilanden Kreta, Naxos, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea.


Katapola naar Aegiali Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 07:00 07:55 55 minuten di, do, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.