Iraklia
Donoussa
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Iraklia - Donoussa

Veerboot van Iraklia naar Donoussa

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Iraklia en Donoussa. 2 maatschappijen bevaren deze route SeaJets & Small Cyclades Lines en vaart het hele jaar door. Iraklia Donoussa veerboten kosten tussen €6 en €14, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Iraklia Donoussa veerboten.

Iraklia Donoussa Veerboot Tijden

De eerste Iraklia Donoussa veerboot vertrekt meestal vanuit Iraklia rond 15:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:10.

Hoe lang is de veerboot van Iraklia naar Donoussa?

Iraklia Donoussa Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 2u 9m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Iraklia Donoussa Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 2 wekelijkse veerdiensten van Iraklia naar Donoussa. Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Iraklia Donoussa Veerboot Prijzen

Iraklia Donoussa veerboot prijzen variëren tussen €6* en €14*. De gemiddelde prijs is €10*. De goedkoopste Iraklia Donoussa veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €10*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Iraklia naar Donoussa?

De afstand tussen Iraklia en Donoussa is ongeveer 26,8 mijl (43,1 km) of 23,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Iraklia Donoussa veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Iraklia en Donoussa.

Kan ik te voet reizen van Iraklia naar Donoussa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Kleine Cycladenlijnen tussen Iraklia en Donoussa.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Iraklia naar Donoussa?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Iraklia naar Donoussa met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Iraklia - Donoussa Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 13 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 9m
Snelste Zeiltijd 2h 5m
Eerste veerboot 15:40
Laatste veerboot 16:10
Afstand 23 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Iraklia naar Donoussa?

De reistijd per veerboot van Iraklia naar Donoussa is ongeveer 2h 27m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Iraklia naar Donoussa?

De prijs van de ferry overtocht van Iraklia naar Donoussa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Iraklia naar Donoussa is 12 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Iraklia naar Donoussa?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Iraklia naar Donoussa. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Iraklia naar Donoussa?

Boek overtochten van Iraklia naar Donoussa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Iraklia en Donoussa?

De afstand van Iraklia naar Donoussa is ongeveer 23 zeemijlen.

Iraklia Gids

Iraklia is een Grieks eiland in de Cycladen groep eilanden aan de Egeïsche Zee. Het eiland is klein met een oppervlakte van ongeveer 18 vierkante Kilometer en ongeveer 150 vaste bewoners. Het eiland ligt tussen de eilanden Naxos en Ios en dicht bij de eilanden van Schoinoussa, Koufonisi, Donoussa en Keros eilanden die samen de Kleine Cycladen vormen. Overblijfselen van oude nederzettingen en graven zijn te vinden op het eiland, bewijs van de Vroege Cycladische beschaving (3e millennium voor Christus), evenals ruïnes van de tempels van de Godin van Geluk en Zeus (4de-2de eeuw voor Christus). Baaien van het eiland en natuurlijk gevormde grotten diende als schuilplaats voor piraten en smokkelaars tijdens de Turkse bezetting.

De haven van het eiland heet Agios Georgios en biedt veerdiensten naar de haven van Piraeus met een reistijd van 8 tot 10 uur, afhankelijk van reisroute. Het eiland is ook per boot verbonden met de andere Kleine Cycladen, en ook met Naxos en Amorgos.


Donoussa Gids

Donoussa is een Grieks eiland en het meest noordelijke eiland van de Kleine Oost Cycladen eilanden groep. Donoussa is gelegen in het oosten van de eilanden Naxos en ten noorden van Amorgos. Het eiland heeft een oppervlakte van 13,5 vierkante. Km en heeft vele inhammen waarvan sommige verbergen prachtige zandstranden. Er zijn slechts ongeveer 100 inwoners op het eiland, waarvan de meeste wonen in een van beide Donoussa of Stavrós (het grootste dorp en een poort), Mersini, Haravgi en Kalotaritissa. Bezoekers van het eiland moeten verkennen per boot de prachtige grotten zoals "SPILIA Tichou" (Grot van de Wall) met zijn prachtige druipsteenformaties, gelegen in het noordwesten, en "Fokospiliá" (wat betekent zegel grot), aan de oostelijke kust van de eiland. Volgens de mythologie, Dionysus aangeboden Ariadni een schuilplaats in Donoussa zodat Thesseus haar niet kon vinden. Een nederzetting dateert uit de Geometrische periode, evenals resten van Bronstijd woningen onthullen het historische belang van het eiland.

Donoussa is per veerboot verbonden met de haven van Piraeus, Naxos en Amorgos.


Iraklia naar Donoussa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 16:10 18:25 2 uur 15 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.