Ios
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ios - Athene (Lavrio)

Ios naar Athene (Lavrio) Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Ios en Lavrio. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ios Lavrio veerboten.

Ios Lavrio Vaartijden

Ios Lavrio vertrekt meestal vanuit Ios rond . De gemiddelde vaartijd is ongeveer .

Ios Lavrio Veerboot Prijzen

Ios Lavrio veerboot prijzen variëren tussen €42* en €84*. De gemiddelde prijs is meestal €51*. De goedkoopste Ios Lavrio veerboot prijzen beginnen vanaf €42*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €51*. De gemiddelde prijs voor een auto is €269*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Ios naar Lavrio?

De afstand tussen Ios en Lavrio is ongeveer 104,3 mijl (167,8 km) of 90,6 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Ios Lavrio ferry?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan het reizen met de auto tussen Ios en Lavrio momenteel toe.

Kan ik te voet reizen van Ios naar Lavrio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Ios en Lavrio.

Ios Lavrio Vaarschema's

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Ios naar Lavrio. Kom later terug voor updates.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ios naar Lavrio?

De reistijd per veerboot van Ios naar Lavrio is ongeveer 5h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Ios naar Lavrio?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Ios naar Lavrio en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ios naar Lavrio?

Boek overtochten van Ios naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Ios Gids

Ios is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen aan de Egeïsche Zee. Het eiland is vrij heuvelachtig met kliffen die naar de zee leidt op de meeste kanten van het eiland. Het eiland ligt ongeveer halverwege tussen de eilanden Naxos en Santorini. De haven van Ios ligt in het noordwesten van het eiland, op korte afstand van het dorp Chora. De reis van de haven naar het dorp kan worden gemaakt met de bus of te voet, ongeveer 15 minuten op een steile ezel pad. Het dorp wordt gekenmerkt door smalle paden en straten waarvan de meeste inmiddels overgenomen zijn door bars, restaurants, winkels en nachtclubs om tegemoet te komen voor toeristen.

Ios is bereikbaar per conventionele veerboten of high speed ferries vanuit de havens van Piraeus en Rafina, met een reistijd van tussen de 4½ en 8 uur, afhankelijk van het type ferry en van de bestemming. Ios is ook in zomerperiode per boot bereikbaar vanaf de andere Cycladen.


Athene (Lavrio) Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.