Hirtshals naar Langesund Veerboot

De Hirtshals Langesund veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fjord Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten.

Hirtshals Langesund vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hirtshals naar Langesund Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Denemarken naar Noorwegen pagina.

Hirtshals - Langesund Veerbootmaatschappij

 • Fjord Line
  • 7 Afvaarten / Week 4 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Hirtshals Langesund tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Hirtshals Langesund boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Hirtshals Langesund Veerboot klantenrecensies

 • "Uitstekend "

  Prima veerdienst. op de heenweg een slaapcabine genomen en dus lekker uitgerust in Noorwegen aangekomen. Op de terugweg genoten van de publieke ruimtes. Lekkere koffie!

  'Anonieme' reisde mee op de route Hirtshals Langesund met Fjord Line

  Lees meer Lees minder
 • "Overzet met de moto"

  Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze ferry. Als moto rijder mag je al eerste op de boot zodat het wachten buiten op de kaai zeer beperkt is. Je moet zelf je moto vastriemen. Zo is de kans op beschadiging zeer beperkt. De accommodatie op de boot is ook zeer goed. Het feit dat de zee zeer kalm was en de zon scheen, maakte de reis ook een stuk aangenamer. We konden buiten zitten in de zon.

  'Daniel' reisde mee op de route Hirtshals Langesund met Fjord Line

  Lees meer Lees minder
 • "fijne reis"

  Alles klopte, geen lange wachttijd (alleen de terugreis 1 uur vertraging ivm fire drill, maar goed, dat is ook in ons belang :)!

  'Hendrik Jan' reisde mee op de route Hirtshals Langesund met Fjord Line

  Lees meer Lees minder
 • "Goed Geregeld"

  Alles vlot verlopen. De boeking zowel als de reist. Geen negatieve ervaringen, enkel positieve

  'Antonius' reisde mee op de route Hirtshals Langesund met Fjord Line

  Lees meer Lees minder

Hirtshals Gids

Hirtshals is een stad en haven gelegen aan de kust van het Skagerrak op het eiland Vendsyssel-Thy, aan de bovenkant van de Jutland schiereiland in het noorden van Denemarken. De stad is misschien het best bekend om zijn visserij en haven. Visserij speelt een grote rol voor de stad en haar bewoners, net als het toerisme en het verhuur van zomerhuisjes. Als gevolg van de veerverbindingen met Noorwegen, de winkels in Hirtshals gedijen op het grote aantal bezoekers, vooral Noren, die de winkels in de kleine stad het hele jaar door bezoeken. De Nordsoen Oceanarium is een van de grootste aquaria in Europa en is te vinden in de stad. Het aquarium heeft meer dan 70 verschillende soorten in de collectie.

De haven ligt vol activiteiten en de sfeer is authentiek. Bij een bezoek aan Hirtshals kunt u van de natuurlijke omgeving genieten die ideaal is voor vele outdoor-activiteiten.

U kunt vanuit de haven veerboten nemen naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.

Langesund Gids

De Noorse stad en haven van Langesund is een oude en charmante kustplaats daterend uit 1765, en is het administratief centrum van de regio. De stad heeft een sterke traditie als haven voor hout, scheepsbouw en ijs en is gelegen aan de fjord met dezelfde naam. In het centrum van de stad zijn er een aantal goed bewaarde en gerestaureerde gebouwen die dateren uit de late 18e eeuw. Het gebied rond Langesund is ook bekend om zijn interessante flora en geologie. Langesund kan bogen op meer zonnige dagen dan elke andere kustplaats in Noorwegen en bruist van de bezoekers van mei tot augustus. De culturele scène tot leven komt elke zomer, toen de stad speelt gastheer voor tal van concerten en festivals, waaronder het Internationaal Shanty Festival en de zeevruchten en vis festival.

De haven van de stad biedt veerdiensten het hele jaar door naar Hirtshals in Denemarken. De ferry haven heeft 4 kort verblijf parkeerplaatsen buiten de terminal. De terminal heeft ook automaten met snacks en drankjes.