hellenic_seaways_nissos_mykonos

Nissos Mykonos

Verzorgd door Blue Star Ferries op de route Mykonos Agios Kirikos, Piraeus Agios Kirikos, Syros Agios Kirikos, Karlovassi Evdilos, Mykonos Evdilos, Piraeus Evdilos, Syros Evdilos, Mykonos Karlovassi, Piraeus Karlovassi, Syros Karlovassi, Limnos Kavala, Syros Mykonos, Piraeus Mykonos & Syros Piraeus

De Nissos Mykonos werd in 2005 eigendom van Hellenic Seaways en is naar het prachtige gelijknamige Griekse eiland vernoemd. Het is met een snelheid van 28 knopen een van de snellere 'grote' ferry's en meet 141 meter in lengte en 21 meter breedte. De ferry heeft plaats voor 1925 passagiers en 418 auto's. Aan boord is een breed scala aan voorzieningen aanwezig, verspreid over een aantal dekken vindt u talloze bars en lounges en een verscheidenheid aan hutten.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

De Nissos Mykonos heeft drie verschillende types hutten, allemaal met toilet en badkamer. De Luxe hut is een tweepersoons buitenhut met ruim voldoende opbergruimte. De Tweepersoons hutten hebben een stapelbed. En de 4-persoonshutten hebben 2 stapelbedden naast elkaar.

Indien een hut niets voor u is, zijn er ruim voldoende zitplaatsen in vier verschillende lounges, de Central Lounge, Aegean lounge, Panorama Lounge, Rainbow Lounge en voor een ietwat rustiger overtocht de Privillege Lounge.

Eten en drinken aan boord

Tijdens de overtocht heeft u aan boord de keuze uit een verscheidenheid aan locaties waar u kunt eten en drinken. Er zijn 3 bars, Aegean bar, Rainbow bar en de Atrium bar lounge. Er is tevens een zelfbedieningsrestaurant aan boord.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Nissos Mykonos gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Nissos Mykonos Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip