hellenic_seaways_ariadne

Ariadne

Verzorgd door Hellenic Seaways op de route Chios Mytilene, Chios Piraeus, Chios Vathi, Mytilene Piraeus, Mytilene Vathi & Piraeus Vathi

In 1996 gebouwd in Japan en in 2007 gerenoveerd in Griekenland. Op de Ariadne heeft u het gevoel dat u aan boord van een cruiseschip bent.

De Ariadne heeft een capaciteit van 1845 passagiers en 560 voertuigen. Aan boord treft u een verscheidenheid aan faciliteiten, ontspan in één van de 8 lounges en dineer in één van de twee restaurants.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Aan boord van de Ariadne bevinden zich 145 hutten met eigen badkamer. U heeft de keuze uit binnen- en buitenhutten (met uitzicht op zee). Wanneer u ervoor kiest om geen hut te boeken heeft de Ariadne 8 comfortabele zit lounges; De Kalimnos lounge, Patmos lounge, Lounge economy class, Myconos lounge, Naxos lounge, Syros lounge, Dilos lounge en de Amorgos lounge.

Eten en drinken aan boord

Eet een hapje in het zelfbedieningsrestaurant, of wanneer uw voorkeur uitgaat naar iets formelers kunt u het Silver Star restaurant proberen. Als geen beide u aanspreken kunt u ook bij Café del Mare binnenwippen voor een warm drankje en een snack.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Ariadne gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Ariadne Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip