Goedkope veerboten naar Kreta via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Kreta op onze Goedkope veerboten naar Kreta pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Kreta bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Kreta of exclusieve Kreta aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Kreta te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Kreta pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Kreta

Kreta is het vijfde grootste eiland van de Middellandse Zee, en het grootste van de Griekse eilanden met een bevolking van ongeveer een half miljoen mensen.

Als er een schoonheidswedstrijd van de Griekse eilanden zou worden gehouden, dan zou Kreta zeker winnen. Ondanks de 1000 km lange kustlijn, Kreta heeft niet alleen zon, zeeën en stranden maar is een heel aparte plaats vol vitaliteit, warmte, gastvrijheid, cultuur en natuurlijk een uitstekende infrastructuur.

Kreta staat bekend om zijn zeeën en stranden, maar het heeft een zeer contrasterende landschap. Het eiland gaat van vruchtbare kustvlakte tot ruige bergen en van de drukke metropolen tot zeer rustige, heuvelachtige woningen. Vakantieverblijf varieert van luxe hotels tot kleinere familievriendelijk appartementen en campings.