Goedkope veerboten naar Estland via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Estland op onze Goedkope veerboten naar Estland pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Estland bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Estland of exclusieve Estland aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Estland te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Estland pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Estland

Het is een eerbetoon aan de veerkracht van de Esten die gedurende de tien jaar sinds de Verklaring van Onafhankelijkheid in augustus 1991 hun land hebben omgevormd van een stugge buitenpost van de voormalige Sovjet-Unie tot een levensvatbare natie met de meest stabiele economie in de Baltische regio. Dit is nog indrukwekkender door het feit dat de Esten hun eigen land amper dertig jaar uit het verleden achthonderd hebben geregeerd. Een Fins- Oegrische volk verwant aan de Finnen, de Esten zijn omringd door machtige, oorlogszuchtige buren. De eerste om Estland te veroveren waren de Denen, die aan het begin van de dertiende eeuw arriveerde, ze waren op hun beurt opgevolgd door de Duitse kruistocht ridders, Zweden en vervolgens Russen. Na het midden van de negentiende - eeuwse cultuur en taal revival bekend als het Nationale Ontwaken, de ineenstorting van Duitsland en het tsaristische Rusland, de Esten kregen hun onafhankelijkheid in 1918.
Hun korte vrijheid tussen de twee wereldoorlogen werd geblust door de Sovjets in 1940 en Estland is weer uit het zicht verdwenen.
Toen het land weer vrij was van de Sovjet-Unie in 1991, zo'n veertig procent van de bevolking waren Russen die aangemoedigd waren om zich daar te vestigen tijdens het Sovjettijdperk.