Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Goedkope veerboten naar Eiland van Wight via directferries.nl

Over Eiland van Wight

Tegenwoordig een provincie, het Isle of Wight heeft nog steeds moeite met het afschudden van haar imago als een aanhangsel van het landelijke zuiden van Engeland - welgesteld, nauwgezet netjes en wanhopig unadventurous. Toch is het eiland, dat minder dan 23 mijl is op zijn breedste punt beschikt over een verrassende verscheidenheid aan landschappen en kustlandschap binnen haar grenzen. Ten noorden van het krijt bergkam die over het midden loopt, het terrein is laaggelegen bos en weiland, diep doorsneden door meanderende rivieren, terwijl het zuiden staat open krijtachtige downland omzoomd door hoge kliffen. Twee Heritage Coast paden volgen de beste van de kust, een aantal historische gebouwen en een prachtige serie van goed bewaarde Victoriana. Een hiervan is Osborne House, in de buurt van Cowes, oorspronkelijk ontworpen als een zomerverblijf voor Victoria en de koninklijke familie, later de koningin permanente huis na Albert is overleden.
Het Isle of Wight is de perfecte plek om een ontspannen vakantie te genieten, op elk moment van het jaar. Voor de energieke, zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals windsurfen, zeilen en paragliding. En voor degenen die liever ontspannen en het landschap verkennen is er veel te ontdekken.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.