Goedkope veerboten naar Denemarken via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Denemarken op onze Goedkope veerboten naar Denemarken pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Denemarken bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Denemarken of exclusieve Denemarken aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Denemarken te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Denemarken pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Denemarken

Denemarken is een land in Scandinavië in het noorden van Europa. Het uiterste zuiden van Denemarken grenst aan Duitsland. De hoofdstad Kopenhagen is per brug verbonden met Zweden.

Wat is er te doen in Denemarken?
Denemarken is een prachtig land en een geliefde vakantiebestemming onder liefhebbers van kunst, geschiedenis en natuur. In Kopenhagen kunt u een bezoek brengen aan Nyhavn (de gezellige, knusse haven), het pretpark Tivoli, het koninklijk paleis Amalienborg en het standbeeld van de Kleine Zeemeermin.

Denemarken wordt gevormd door verschillende eilanden. Het grootste eiland is Jutland. In het zuiden van Jutland vindt u schitterende natuurgebieden en kunt u heerlijk uitwaaien op de stranden aan de Waddenzee. Als u met kinderen naar Denemarken reist, mag een bezoek aan Legoland, in midden van Jutland, niet ontbreken op het programma.

De Deense Keuken is verrassend gevarieerd en door het hele land bevinden zich uitstekende restaurants. Voorbeelden van typisch Deense gerechten zijn onder andere gravad laks (gerookte zalm) en smørrebrød (belegde sneetjes roggebrood). Daarnaast kunt u Deense dranken zoals Carlsberg Bier en Avavit (Jenever) bestellen.

Vervoer
Denemarken kent een goed wegennet. Het vlakke landschap nodigt bovendien bij uitstek uit tot het maken van mooie fietstochten over de vele fietspaden. Grote veerbootmaatschappijen verzorgen overtochten per veerboot naar Noorwegen, Zweden en Duitsland.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?
Om geld te besparen is het een goed idee om uw boottickets zo vroeg mogelijk te boeken. Zo weet u bovendien zeker dat er voldoende plaats is op de veerboot. De maanden mei en juni zijn uitermate geschikt als u wilt genieten van het mooie lenteweer zonder hordes andere toeristen tegen te komen. Het hoogseizoen (juli, augustus) is ideaal voor kampeervakanties en festivals.