Goedkope veerboten naar Albanië via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Albanië op onze Goedkope veerboten naar Albanië pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Albanië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Albanië of exclusieve Albanië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Albanië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Albanië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Albanië

Albanië is een mediterraan land in Zuidoost-Europa. Het land wordt begrensd door Servië en Montenegro in het noorden, de Republiek Macedonië in het oosten en Griekenland in het zuiden, en heeft een kust aan de Adriatische Zee in het westen, en aan de Ionische Zee in het zuidwesten.

Het land is een opkomende democratie en is officieel uitgeroepen tot de Republiek Albanië. Onder de kieswet in 1992, de wetgevende macht berust bij de rechtstreeks verkozen eenkamer Kuvënd Popullóre (Volksvergadering), waarvan de 155 leden dienen een termijn van vier jaar hebben - 115 leden worden gekozen door middel van kieskringen, en de rest door evenredige vertegenwoordiging. De uitvoerende macht berust bij de Raad van Ministers, getrokken uit de grootste partij in de Assemblee en onder leiding van de minister-president, en door de president van de Republiek, die door de leden van de Assemblee wordt gekozen.

De religies in Albanië zijn overwegend de Islam, Catholicism en oosters-orthodoxe christendom. De meerderheid van de bevolking is moslim.