Gandia naar Formentera Veerboot

De Gandia Formentera veerdienst verbindt Spanje met Formentera. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Trasmediterranea. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 1 minuut.

Gandia Formentera vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Gandia - Formentera Veerbootmaatschappij

  • Trasmediterranea
    • 1 Afvaart / Week 4 uur 1 minuut
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Gandia Formentera tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Gandia Formentera boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Formentera Gids

Formentera staat bekend als het laatste mediterrane paradijs, omdat de stad in staat is om het toerisme te combineren met de bescherming van het milieu. Het eiland behoort tot de Balearen in Spanje en is ongeveer 20 km lang en is ongeveer 6 km naar het zuiden van Ibiza. Formentera is alleen bereikbaar per boot vanuit Ibiza, maar deze ontoegankelijkheid maakt het een rustige plek waar je kunt vluchten voor stress en overbevolking. Bezoekers kunnen genieten van het eiland op een fietstocht of zwemmen uit de meer dan 20 km van de stranden met witte zand en kristalhelder water. Het geheim van het bestaan van een kristalheldere zee en Formentera de lange stranden, die het uit markeren van de rest van de Middellandse Zee, is de posidonea prairie die het eiland, een natuurlijke zuiveringsinstallatie die het water reinigt en maakt het mogelijk om zand te zijn omringt afgezet op de kust. Het is een echte onderwater jungle, uitgeroepen tot een World Heritage Site door UNESCO in 1999.

De vaartijd per ferry naar Ibiza is op ongeveer 30 minuten.