Formentera
Denia
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Formentera - Denia

Veerboot van Formentera naar Denia

Er zijn meestal 2 dagelijkse en 17 wekelijkse afvaarten tussen Formentera en Denia. Deze veerdienst wordt verzorgd door Balearia. Formentera Denia veerboten kosten tussen €118 en €443, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Formentera Denia veerboten.

Formentera Denia Veerdienst Tijden

De vroegste Formentera Denia veerboot vertrekt meestal vanuit Formentera rond 08:01. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Formentera naar Denia?

Formentera Denia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 35m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Formentera Denia Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 17 wekelijkse veerdiensten van Formentera naar Denia. Deze afvaarten worden verzorgd door Balearia. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Formentera Denia Veerboot Prijzen

Formentera Denia veerboot prijzen variëren tussen €118* en €443*. De gemiddelde prijs is meestal €274*. De goedkoopste Formentera Denia veerboot prijzen beginnen vanaf €34*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €220*. De gemiddelde prijs voor een auto is €318*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Formentera naar Denia?

De afstand tussen Formentera en Denia is ongeveer 145,3 km of 78,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Formentera Denia veerboot?

Ja, Balearia laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Formentera en Denia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Formentera en Denia.

Kan ik te voet reizen van Formentera naar Denia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Balearia tussen Formentera en Denia.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Formentera naar Denia?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Formentera naar Denia met Balearia. Houd er rekening mee dat uw huisdier mogelijk in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Formentera naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Formentera - Denia Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Balearia
Gemiddelde prijs 348 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 17
Gemiddelde vaartijd 3h 35m
Snelste Zeiltijd 2h 0m
Eerste veerboot 08:01
Laatste veerboot 21:00
Afstand 78 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Formentera naar Denia?

De reistijd per veerboot van Formentera naar Denia is ongeveer 2h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Formentera naar Denia?

De prijs van de ferry overtocht van Formentera naar Denia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Formentera naar Denia is 299 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Formentera naar Denia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Formentera naar Denia en dat is
 • Balearia

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Formentera naar Denia?

Boek overtochten van Formentera naar Denia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Formentera naar Denia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Formentera naar Denia reizen met
 • Balearia

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Formentera naar Denia?

Ja, je kunt met een voertuig van Formentera naar Denia reizen met
 • Balearia

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Formentera naar Denia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Balearia

Wat is de afstand tussen Formentera en Denia?

De afstand van Formentera naar Denia is ongeveer 78 zeemijlen.

Formentera Denia Veerboot klantenrecensies

 • "Goed en betrouwbaar"

  Wij hadden de ferry Denia-formentera online geboekt en reisden op 25 juni, heen en terug zonder voertuig. We waren 2 uur onderweg , en vertrokken op tijd. De reis verliep zeer aangenaam en vlot en het personeel van Balearia was bijzonder vriendelijk en geduldig. De online reservering deden wij 2 maand vooraf via Directferries: het lukte echter niet om voor vertrek de online check-in te voltooien. De dienstverlening aan het loket vonden wij wat chaotisch, doordat we online onze tickets niet konden ophalen, moesten we een lange wachtrij doorstaan om deze ter plaatse nog af te halen. Er was weinig personeel beschikbaar in Formentera en lang wachten om een kleine info te vragen. Het was moeilijk om online de info met betrekking tot parkeergelegenheid aan de haven van Denia terug te vinden, maar uiteindelijk konden we gemakkelijk gratis plaats vinden op de straat op minder dan 10 minuten wandelen.

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Lees meer Lees minder
 • "Good!"

  -

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis"

  De reis is goed verlopen, vooral de terugreis buiten in de zon.

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Lees meer Lees minder
 • "Ferrie naar Ibiza"

  Reis is prima verlopen.

  'Ramon Llull' travelled on Ramon Llull

  Lees meer Lees minder

Formentera Gids

Formentera is een relatief klein Spaans eiland dat deel uitmaakt van de Balearen. Het eiland ligt in de Middellandse Zee, ongeveer 6 kilometer ten zuiden van Ibiza. Formentera is ongeveer 20 kilometer lang. Het eiland is zeer populair onder toeristen vanwege zijn dromerige stranden en bijna hippieachtige sfeer.

De karakteristieke omlijning van Formentera wordt gekenmerkt door Cap de Barbaria in het zuidwesten, het plateau van La Mola in het oosten, de 'Ponent' kust met de prachtige baai van Cala Saona in het westen en het schiereiland Es Trocadores dat zich richting het noorden uitstrekt naar S'Espalmador en Ibiza.

Het eiland was aanvankelijk alleen te bereiken per veerboot vanuit Ibiza. Als gevolg van het toegenomen toerisme zijn hier ook veerdiensten bijgekomen naar het Spaanse vasteland. De vaartijd vanuit Ibiza naar Formentera bedraagt ongeveer 30 minuten.


Denia Gids

Denia ligt aan de noordelijke rand van de provincie Alicante en aan de oevers van de Middellandse Zee, tegenover de Balearen, en wordt ondersteund door de indrukwekkende bergen van de Montgo natuurpark. De stad is een geweldige plek om te bezoeken, waar bezoekers hebben veel dingen te zien en te doen. Er is de kasteelruïne die trots waakt over de stad en heeft een prachtig uitzicht over de jachthaven, het natuurpark van Montgo en de Torre del Gerro die beide gemarkeerde wandelpaden te genieten. De prestigieuze jachthaven met zijn prachtige verhoogde promenade, een 20 km kustlijn van zowel rots- en zandstranden, de vismarkt, de oude stad en de imposante bomen omzoomde belangrijkste winkelstraat evenals de musea. Onder de monumenten in de stad een bezoek waard zijn de 18de-eeuwse kerk van de Asunción; de 17e-eeuwse Atarazanas (scheepswerven); het klooster en de kerk van San Antonio en de 18e-eeuwse, neoklassieke stadhuis gebouw. Denia is ook gastheer voor vele feesten, maar is het best bekend voor de stieren fiesta die plaatsvindt tijdens de maanden juli en is uitgeroepen tot een nationaal toeristisch belang.


Formentera naar Denia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Balearia 08:32 13:15 4 uur 43 minuten Alledaags
Balearia 11:15 13:15 2 uur vr, za, zo
Balearia 15:00 17:15 2 uur 15 minuten Ma
Balearia 21:00 23:15 2 uur 15 minuten Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.