Dubrovnik
Stari Grad
Veerboten naar Eiland Hvar
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Dubrovnik - Stari Grad

Dubrovnik naar Stari Grad Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten van Kroatië naar Eiland Hvar op de Dubrovnik Stari Grad route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Dubrovnik naar Stari Grad boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Dubrovnik Stari Grad in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kroatië naar Eiland Hvar.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Dubrovnik naar Stari Grad?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Dubrovnik naar Stari Grad en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Dubrovnik naar Stari Grad?

Boek overtochten van Dubrovnik naar Stari Grad via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Dubrovnik naar Stari Grad?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Dubrovnik naar Stari Grad?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Dubrovnik naar Stari Grad?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Dubrovnik Gids

Dubrovnik, een stad in Kroatië ligt aan de Adriatische Zee in de Dalmatië regio van het land. De stad is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en is een van de meest bezochte bestemmingen aan de Middellandse Zee. Een kenmerk van de stad is de muren rond de stad, die bijna 2 kilometer zijn. De muren zijn tussen de 4-6 meter dik aan de landzijde, maar zijn veel dunner aan de zeezijde. Het systeem van de torentjes en torens was bedoeld om de stad te beschermen. De muren van Dubrovnik zijn ook een populaire filmen site voor HBO's Game of Thrones, die de muren gebruikt als filmlocatie voor de fictieve stad, Kings Landing. Barokke kathedraal van Dubrovnik werd gebouwd in de 18e eeuw en herbergt een indrukwekkende Treasury met relieken van Saint Blaise.
Dubrovnik Ferry Terminal bevindt zich in het Kantafig gebied van Gruž baai en ongeveer 3 kilometer van de oude binnenstad. Alle schepen vanuit en naar Dubrovnik komen hier aan en vertrekken vanaf deze plaats. De bestemmingen vanaf Dubrovnik zijn onder andere Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula en Mijet.


Stari Grad Gids

Stari Grad is een populaire locatie, dat een toegangspoort is tot het Nationaal Park Paklenica en bevindt zich ongeveer 45 km ten noordoosten van Zadar. De stad is gelegen aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in de Dalmatië regio van Kroatië en aan de oostkant van een lange beschermde baai, en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Europa. Bussen maken de stad gemakkelijk bereikbaar, en stoppen in het centrum, zowel binnen als buiten het Hotel Alan op de Dr. Franje Tudmana. Veel mensen komen naar Stari Grad om te profiteren van de overvloedige campings daar, vooral omdat het aangrenzende Nationaal Park maakt kamperen niet toe.
Door rond te lopen centrum Stari Grad's, langs de smalle straatjes en door kleine vierkantjes, is het niet moeilijk om zijn historische verleden en misschien wel de meest populaire attractie is Tvrdalj, dat is een groot goed bewaard gebleven kasteel dat ooit toebehoorde aan de Kroatische dichter Petar waarderen Hektorovic. Let op de Latijnse en Kroatische inscripties in de muren en het standbeeld van Petar Hektorovic in de voorkant van het kasteel.
Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik en Mljet.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.