Donoussa
Schinoussa
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Donoussa - Schinoussa

Veerboot van Donoussa naar Schinoussa

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Donoussa en Schinoussa. 2 maatschappijen varen deze route SeaJets & Small Cyclades Lines en is het hele jaar door actief. Donoussa Schinoussa veerboten kosten tussen €12 en €25, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Donoussa Schinoussa veerboten.

Donoussa Schinoussa Veerboot Tijden

De eerste Donoussa Schinoussa veerboot vertrekt meestal vanuit Donoussa rond 09:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 09:25.

Hoe lang is de veerboot van Donoussa naar Schinoussa?

Donoussa Schinoussa Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 47m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Donoussa Schinoussa Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Donoussa naar Schinoussa. Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Donoussa Schinoussa Veerboot Prijzen

Donoussa Schinoussa veerboot prijzen variëren tussen €12* en €25*. De gemiddelde prijs is €15*. De goedkoopste Donoussa Schinoussa veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €15*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Donoussa naar Schinoussa?

De afstand tussen Donoussa en Schinoussa is ongeveer 39,0 km of 21,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Donoussa Schinoussa veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Donoussa en Schinoussa.

Kan ik te voet reizen van Donoussa naar Schinoussa?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Kleine Cycladenlijnen tussen Donoussa en Schinoussa.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Donoussa naar Schinoussa?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Donoussa naar Schinoussa met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Donoussa - Schinoussa Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 19 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 1h 47m
Snelste Zeiltijd 1h 45m
Eerste veerboot 09:20
Laatste veerboot 09:25
Afstand 21 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Donoussa naar Schinoussa?

De reistijd per veerboot van Donoussa naar Schinoussa is ongeveer 2h 02m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Donoussa naar Schinoussa?

De prijs van de ferry overtocht van Donoussa naar Schinoussa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Donoussa naar Schinoussa is 18 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Donoussa naar Schinoussa?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Donoussa naar Schinoussa. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Donoussa naar Schinoussa?

Boek overtochten van Donoussa naar Schinoussa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Donoussa en Schinoussa?

De afstand van Donoussa naar Schinoussa is ongeveer 21 zeemijlen.

Donoussa Gids

Het Griekse eiland Donoussa behoort tot de Cycladen en ligt ongeveer 16 kilometer ten oosten van het eiland Naxos en 25 kilometer ten noorden van Amorgos. Het eiland is klein, met een grotten van ongeveer 14 vierkante kilometre en is 385m boven de zeespiegel op het hoogste punt. De belangrijkste stad op het eiland wordt ook wel Donousa genoemd. Door zijn kleine formaat, het eiland ziet in de zomervakantie niet veel bezoekers en heeft weinig toeristische voorzieningen. Het belangrijkste activiteit op het eiland Donoussa is zwemmen: de stranden van Donoussa zijn niet georganiseerd en hebben allemaal kristalhelder water. Ze zijn meestal te voet bereikbaar en bieden alle rust die je op vakantie nodig heeft. Het eiland is ook ideaal voor trekking.
Donoussa is per boot bereikbaar vanuit Piraeus of met de lokale boot vanuit Naxos en Amorgos. De kleine Express boot Skopelitis verzorgt drie tot vijf dagen per week in de zomermaanden veerdiensten tussen Naxos, Iraklia, Schinoussa, Koufonissi, Donoussa en Amorgos.


Schinoussa Gids

Het Griekse eiland Schinoussa is een klein en afgelegen eiland in het midden van de Egeïsche Zee. Gelegen ten zuiden van het eiland Naxos, Schinoussa behoort tot de Kleine Cycladen groep eilanden, samen met Koufonissia, Donoussa en Iraklia. Het eiland is de perfecte plek voor rust en ontspanning. De wilde landschap, de afgelegen stranden en de ontspannen sfeer te boeien bezoekers en creëert een perfecte plek voor totale privacy. Toeristische voorzieningen zijn weinig in Schinoussa maar genoeg om te voorzien in het beperkte aantal bezoekers van het eiland ontvangt. Het water van de stranden van het eiland zijn glashelder en zijn meestal te voet bereikbaar. Het eiland is gemakkelijk bereikbaar vanaf het eiland Naxos en maakt daarom een geweldige bestemming voor een dagje uit. De belangrijkste kerk in Schinoussa is de kerk van Panagia Akathi in Chora, die wordt beschouwd als de beschermer van het eiland. Het is gebouwd in de traditionele Cycladische architectuur, in de kleuren blauw en wit, en staat trots in het midden van Schinoussa dorp.


Donoussa naar Schinoussa Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 09:20 11:10 1 uur 50 minuten di, do, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.