Donoussa
Iraklia
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Donoussa - Iraklia

Veerboot van Donoussa naar Iraklia

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Donoussa en Iraklia. 2 maatschappijen varen deze route SeaJets & Small Cyclades Lines en loopt het hele jaar door. Donoussa Iraklia veerboten kosten tussen €6 en €13, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Donoussa Iraklia veerboten.

Donoussa Iraklia Veerboot Tijden

De eerste Donoussa Iraklia ferry vertrekt meestal vanuit Donoussa rond 09:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 09:25.

Hoe lang is de veerboot van Donoussa naar Iraklia?

Donoussa Iraklia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 5 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Donoussa Iraklia Veerboot Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Donoussa naar Iraklia. Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Donoussa Iraklia Veerboot Prijzen

Donoussa Iraklia veerboot prijzen variëren tussen €6* en €13*. De gemiddelde prijs is meestal €11*. De goedkoopste Donoussa Iraklia veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €11*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Donoussa naar Iraklia?

De afstand tussen Donoussa naar Iraklia is ongeveer 26,8 mijl (43,1 km) of 23,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Donoussa Iraklia veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Donoussa en Iraklia.

Kan ik te voet reizen van Donoussa naar Iraklia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Kleine Cycladenlijnen tussen Donoussa en Iraklia.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Donoussa naar Iraklia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Donoussa naar Iraklia met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Donoussa - Iraklia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 14 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 5m
Eerste veerboot 09:20
Laatste veerboot 09:25
Afstand 23 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Donoussa naar Iraklia?

De reistijd per veerboot van Donoussa naar Iraklia is ongeveer 2h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Donoussa naar Iraklia?

De prijs van de ferry overtocht van Donoussa naar Iraklia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Donoussa naar Iraklia is 13 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Donoussa naar Iraklia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Donoussa naar Iraklia. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Donoussa naar Iraklia?

Boek overtochten van Donoussa naar Iraklia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Donoussa en Iraklia?

De afstand van Donoussa naar Iraklia is ongeveer 23 zeemijlen.

Donoussa Gids

Het Griekse eiland Donoussa behoort tot de Cycladen en ligt ongeveer 16 kilometer ten oosten van het eiland Naxos en 25 kilometer ten noorden van Amorgos. Het eiland is klein, met een grotten van ongeveer 14 vierkante kilometre en is 385m boven de zeespiegel op het hoogste punt. De belangrijkste stad op het eiland wordt ook wel Donousa genoemd. Door zijn kleine formaat, het eiland ziet in de zomervakantie niet veel bezoekers en heeft weinig toeristische voorzieningen. Het belangrijkste activiteit op het eiland Donoussa is zwemmen: de stranden van Donoussa zijn niet georganiseerd en hebben allemaal kristalhelder water. Ze zijn meestal te voet bereikbaar en bieden alle rust die je op vakantie nodig heeft. Het eiland is ook ideaal voor trekking.
Donoussa is per boot bereikbaar vanuit Piraeus of met de lokale boot vanuit Naxos en Amorgos. De kleine Express boot Skopelitis verzorgt drie tot vijf dagen per week in de zomermaanden veerdiensten tussen Naxos, Iraklia, Schinoussa, Koufonissi, Donoussa en Amorgos.


Iraklia Gids

Iraklia is een klein Grieks eiland met ongeveer 100 inwoners, gelegen aan de westelijke rand van de Kleine Oost Cycladen eilandengroep. Dichte vegetatie, natuurlijke bronnen, gladde heuvels, kristalheldere wateren (met scheepswrakken op de zeebodem!), Prachtige baaien en grotten zijn de kenmerken van dit ongerept paradijs in Cycladen. Kust van het eiland is de thuisbasis van de mediterrane zeehond Monachus Monachus en de zeeschildpad Caretta Caretta. Er zijn twee dorpen op het eiland, Agios Georgios (bij de haven) en Panagia.

De geschiedenis van het eiland is grotendeels onbekend, waarschijnlijk omdat het eiland zo klein is. Het was waarschijnlijk niet anders dan door piraten ontroerd. Iraklia was waarschijnlijk een Minoïsche nederzetting in de 2e eeuw voor Christus, want er is een gelijknamige stad in Kreta. Onder Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, het eiland betaalde belastingen, maar het lijkt erop dat het de enige verplichting van de Iraklians gehad.

De haven van het eiland heet Agios Georgios en veerboten vertrekken naar de haven van Piraeus, met een reistijd van tussen de 8 tot 10 uur, afhankelijk van route. Het eiland is ook per boot verbonden met Naxos en Amorgos.


Donoussa naar Iraklia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 09:25 11:30 2 uur 5 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.