Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3305 routes vanuit 674 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is de tweede grootste en meest bezochte land in het Caribisch gebied. Het beschikt over een heerlijk gemiddelde temperatuur van 26C en biedt een prachtig berglandschap, ongerepte stranden en prachtige koloniale architectuur, waardoor het een ideale vakantiebestemming.

Aan de zuidkust ligt de grootste stad en de hoofdstad Santo Domingo. Het is de culturele, commerciële en politieke hart van het land, dus er is geen tekort aan dingen te doen.

Als u daar bent, zorg ervoor dat u een wandeling neemt rond de 'Zona Colonial', een UNESCO World Heritage Site. Santo Domingo is ook de thuisbasis van de oudste continu gebruikt kathedraal in het westelijk halfrond, dus niet uw camera vergeten. Er zijn een aantal historische monumenten, zoals Fort Ozama en fascinerende musea met renaissancestijl kunst.

De perfecte manier om te ontspannen na een dagje sightseeing in 'La Capital' is het bruisende nachtleven te verkennen. 'Club Murcielago' is gelegen in een enorme ondergrondse grot en is een geweldige manier om een ​​glimp te vangen van de lokale bevolking en het uitvoeren van de 'Merengue' dans .

Buiten de hoofdstad, de grote stukken van de idyllische witte stranden van Punta Cana zijn perfect als je wilt om te ontspannen, omgeven door natuurlijke schoonheid. Dit is waar je echt het gevoel in het paradijs wandelen langs het zachte zand en uitkijkt op het kristalheldere water.

De enige haven is gelegen in de hoofdstad. Het verbindt de Dominicaanse Republiek met San Juan en Mayaguez in Puerto Rico, een ander mooi land onmiddellijk gevonden naar het oosten. De rijdt drie keer per week met een gemiddelde vaartijd van ongeveer 14 uur.

Ze worden bediend door Amerika Cruise Ferries, die een service van hoge kwaliteit met een goed uitgeruste schepen bieden. Aan boord vindt u een goed gevulde bar, televisies en zelfs een fantastische nachtclub.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

  • Ferries Del Caribe
    • Prijsaanvraag

Routes en havens in Dominicaanse Republiek