COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Civitanova Marche - Stari Grad is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Italië naar Eiland Hvar pagina.

Civitanova Marche - Stari Grad Veerbootmaatschappij

Civitanova Marche naar Stari Grad Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten van Italië naar Eiland Hvar op de Civitanova Marche Stari Grad route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Ontvang actuele Civitanova Marche Stari Grad dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Kies nu Civitanova Marche Stari Grad of een aleternatieve veerdienst naar Eiland Hvar in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.

Stari Grad Gids

Stari Grad is een populaire locatie, dat een toegangspoort is tot het Nationaal Park Paklenica en bevindt zich ongeveer 45 km ten noordoosten van Zadar. De stad is gelegen aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in de Dalmatië regio van Kroatië en aan de oostkant van een lange beschermde baai, en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Europa. Bussen maken de stad gemakkelijk bereikbaar, en stoppen in het centrum, zowel binnen als buiten het Hotel Alan op de Dr. Franje Tudmana. Veel mensen komen naar Stari Grad om te profiteren van de overvloedige campings daar, vooral omdat het aangrenzende Nationaal Park maakt kamperen niet toe.
Door rond te lopen centrum Stari Grad's, langs de smalle straatjes en door kleine vierkantjes, is het niet moeilijk om zijn historische verleden en misschien wel de meest populaire attractie is Tvrdalj, dat is een groot goed bewaard gebleven kasteel dat ooit toebehoorde aan de Kroatische dichter Petar waarderen Hektorovic. Let op de Latijnse en Kroatische inscripties in de muren en het standbeeld van Petar Hektorovic in de voorkant van het kasteel.
Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik en Mljet.