Ciutadella naar Barcelona Veerboot

De Ciutadella Barcelona veerdienst verbindt Menorca met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 30 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 7 uur.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Ciutadella Barcelona route tussen Menorca en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ciutadella naar Barcelona Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Menorca naar Spanje pagina.

Ciutadella - Barcelona Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 14 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 2 Afvaarten / Week 7 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ciutadella Barcelona tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ciutadella Barcelona boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ciutadella Gids

Ciutadella de Menorca is een stad gelegen in het westen van het Balearische eiland Menorca, in Spanje. De stad is de oude hoofdstad van het eiland en heeft een historisch archeologisch erfgoed in de vorm van megalieten zoals de "Taulas", de Talaiot en de Navetas. De historische wijk genaamd "Es Born" is omgeven door mooie middeleeuwse straatjes vol met paleizen, kerken en forten. In de stad kunnen bezoekers de Ciutadella stadhuis bezoeken, het voormalige paleis van de Arabische gouverneur, het koninklijk paleis onder de Kroon van Aragon en wederom als paleis van een gouverneur, totdat de Britten de hoofdstad verplaatste naar de oostelijke stad van Mahon in 1722 . In de buurt van de stad zijn vele schilderachtige baaien en stranden te verkennen.
Ondanks het feite dat de stad niet meer de hoofdstad van Menorca is, Ciutadella is een religieuze centrum van het eiland gebleven. Het feest van Saint John, haar patroonheilige, vindt elk jaar plaats op 23 en 24 juni. De Kathedraal van Menorca, gelegen in de oude wijk van Cuitadella, werd gebouwd in 1287 op de fundamenten van een oudere moskee.

Barcelona Gids

De Spaanse stad Barcelona ligt aan de kust tussen de monden van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos en grenst in het westen door de Serra de Collserola bergketens. Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië en is op een na grootste stad van Spanje na Madrid. Gesticht als een Romeinse stad, in de Middeleeuwen Barcelona werd de hoofdstad van het Graafschap Barcelona. Na de fusie met het Koninkrijk van Aragon, Barcelona bleef een belangrijke stad in de Kroon van Aragon zijn. Barcelona heeft een rijk cultureel erfgoed en is vandaag een belangrijk cultureel centrum en een belangrijke toeristische bestemming. Vooral bekend zijn de architectonische werken van Antoni Gaudí en Lluís Domènech i Montaner, die zijn aangewezen UNESCO World Heritage Sites.

Barcelona heeft vele musea, die verschillende gebieden en tijdperken te dekken. Het Nationaal Museum voor Kunst van Catalonië bevat een bekende collectie van de Romaanse kunst, terwijl het Museum van Hedendaagse Kunst Barcelona richt zich op het post-1945 Catalaanse en Spaanse kunst. De Fundació Joan Miró, Picasso Museum en de Fundació Antoni Tàpies houdt belangrijke collecties van deze wereldberoemde kunstenaars, evenals Can Framis Museum, dat zich richt op de post 1960 Catalaanse kunst eigendom van Fundació Vila Casas.

Barcelona is een grote ferry terminal voor routes naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tanger Med). De pieren voor veerboten en cruiseschepen liggen dicht bij het centrum van de stad, de haven begint net aan het einde van de Ramblas.